Terasa?

By
Advertisement
perasan tak untuk beberapa hari ni n3 aku adalah hasil karangan aku sendiri....ahakss
nak tau apa yang menyebabkan aku jadi macam ni?


hurmmmmm


alkisaaaaaaahhhhh


aku ada terbaca satu status kat fb yang di post oleh seorang jejaka kacak, hangat dan terkenal
dia mengulas pasal kutipan filem ombak rindu yang berjaya mendapat RM 10 juta tuh
dia tak ulas panjang pun 
tapi ayat dia memang bikin gua sentap laaaa
apakah ayat dia?


lupa la pulakkkk


nak copy paste malas pulak nak scroll down ke bawah dan ke bawah page dia tuh


lebih kurang macam ni laaa


Filem Ombak Rindu ibarat blog copy paste yg tinggi trafik




haaa.....


amacam?


ada sentap tak?


tak la bagi korang yg rajin tulis n3 sendiri


tapi blog aku nih


memanjang jeeee kopipesssss


huhuhu


sorry la wak.... kalau awak terasa dengan tulisan2 saya


saya tak bermaksud nak menyinggung perasaan awak


saya cuma nak menyahut cabaran blogger tu jee...


sapa lagiiiiiiiiiii


Ben Ashaari laaaaa....ahakssss








0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.