20.3.17

SHAWL INSTANT SAYYIDA L & XL

SHAWL Instant Sayyida L & XL
==============================
❤ Harga berbaloi hanya RM39.50 sehelai!
❤ Siap dipasang soft awning yg mudah dibentuk & tidak melekap
❤ Diperbuat dari fabrik chiffon bubble yg lembut, selesa & cantik beralun
❤ Rekaan shawl instant dgn potongan butterfly
❤ Labuh depan L 18-20 inci XL 22-24 inci (adjustable)
❤ STOK TERHAD!!
* Harga tidak termasuk pos
** Labuh mungkin berbeza bergantung pada cara pemakaian dan saiz badan. Ketinggian model ialah 153 cm.
CARA-CARA ORDER:
http://www.wasap.my/60123117349

14.3.17

BLOUSE AMNEE OFFER


KENAPA PERLU ADA  BLOUSE AMNEE
=============

MODEST SYARIAH COMPLIANCE CLOTHING
📌 AMNEE adalah koleksi BLOUSE terbaru yang sopan
📌 AMNEE sangat SELESA dipakai (saiz S - 3XL dengan 10 warna HOT)
📌 100% syariah-compliant. Tak perlu risau lagi nak cari blouse gorgeous yang menutup aurat!
📌 AMNEE adalah nursing friendly tau! (Ada zip) Best sangat dapat pakai bermacam macam gaya, boleh menyusu lagi, awesome sungguh!
📌 Material AMNEE adalah sangat berkualiti, Material COTTON LINEN yang tidak jarang dan tidak panas
📌 Psssst ada poket sebelah kanan tau? AWESOME! tak payah bawa handbag dah semua masuk dalam poket.
📌 AMNEE ada perincian ekslusif BUTANG BALUT pada bahagian tangan. Tampak sangat elegance dan cover aurat sebaik mungkin
📌 Potongan labuh blouse AMNEE membuatkan Blouse ini tampak anggun. Anda boleh pilih untuk mengayakan secara kasual, feminin atau gaya smart korporat.

HARGANYA???
============
Sangat mampu milik dengan features yang awesome pada BLOUSE AMNEE ini

JUALAN : RM65 SAHAJA SEKARANG. Asal RM79 yer Harga termasuk postage

BORONG : RM48 (min 10 pcs belum termasuk kos pos)

Jangan tunggu lama lama takut stock kami kehabisan pula. jangan tenung lama lama, Kena bertindak segera sebab koleksi anggun ni biasenya cePat habis....

NAK BELI? TEKAN 👇
http://www.wasap.my/60123117349

11.3.17

TSHIRT MUSLIMAH RM39

Tshirt budget RM 39
Harga tidak termasuk pos
Material Tc

Cara order
👇👇👇

http://www.wasap.my/60123117349

10.3.17

KURUNG ANNISA & KURTA ANAS

🌹KURUNG ANNISA & KURTA ANAS🌹

MATERIAL
COTTON LINEN
👉lembut dan sejuk
👉Xmudah renyuk
👉Senang je iron
👉Kain tahan lasak
👉Menyerap peluh

Ciri2 KURUNG ANNISA
👉Baju kurung moden
👉Leher baju kurung
👉Dart belakang
👉Getah kiri kanan
👉Zip kiri
👉Kain duyung

✋Untuk annisa kids kain lipat batik

ORDER dan  PERTANYAAN
                       👇👇👇
http://www.wasap.my/60123117349

KURUNG ANNISA

DEWASA RM 89

KANAK-KANAK
0 rm 40
1 rm 44
2 rm 48
3 rm 52
4 rm 56
5 rm 60
6 rm 64

Harga tidak termasuk pos.
=================================

🌹KURTA ANAS🌹

Material
👍Kain cotton linen
👉Serap peluh
👉Xpanas
👉Tahan lasak
👉Xmudah renyuk
👉Senang iron

Harga
KURTA ANAS DEWASA

RM69 EXCLUDE POS

KURTA ANAS KIDS

18 rm40
22 rm43
26 rm46
30 rm49
34 rm52
38 rm55

Harga x tmasuk pos ye

TUDUNG AURA L DAN XL EXTRA LONG

TUDUNG AURA L (EXTRA LONG) (BERDAGU) ============================== 💗 Dihasilkan oleh salah satu pengilang tudung berdagu yg terbaik di ...