KOLEKSI BAJU KURUNG BARU

By // No comments:

KURUNG SALJU,KURUNG MELATI,KURUNG MEK KEMBANG INSPIRE..

DARI MATERIAL KAIN CREPE
✅x pyh iron pun xpe
✅bf n wuduk friendly ye syg2
✅leher bulat
✅kain duyung ye..

UNTUK KURUNG KEMBOJA
pula dari material sutera royal silk yg selesa dan terletak elok je bila dipakai.

Boleh buat koleksi bju baru ye syg2..

Harga mampu milik☺️☺️

Harga  rm90/95

Baju ni ready stok ye!

Www.wasap.my/60123117349

TSHIRT MUSLIMAH HUMAIRAH DESIGN

By // No comments:

TSHIRT MUSLIMAH

HARGA :RM40.00

(HARGA TIDAK TERMASUK POS)

Berminat wasap ya!!!
Www.wasap.my/60123117349

= Material TC berkualiti tinggi
= Serap peluh
= Terbukti tahan lasak
= Tidak panas
= Tidak nipis
= Easy iron
= Pilihan warna yang eksklusif dan tidak luntur
= Rekaan kontemporari dan elegan
_____________________

Dewasa
S M L XL 2XL 3XL

Kurung Songket

By // No comments:


Assalammualaikum....

Tergoda tak????
🤗

Kurung moden kain selasa sangat.

SIZE 36-44
RM140 FREE POS

SIZE 46-48
RM150 FREE POS

Harga xmasuk rantai

Material 🍂pearl skin

size 36.38.40.42.44.46.48
labuh baju 38
labuh kain 41

🌸tidak panas
🌸tidak Jarang
🌸senang digosok
🌸tidak mudah kedut
🌸zip belakang
🌸zip tangan
🌸kain lipat batik

🌿sesuai di pakai kemana2 sahaja

nak order whatsapp www.wasap.my/60123117349

TUDUNG JANNAH M

By // No comments:

TUDUNG JANNAH M
==============================
🌼 Gabungan denim & chiffon 3 layer. Dijamin tidak jarang!
🌼 Awning lembut dari fabrik scuba yg sgt mudah dibentuk & tidak melekap
🌼 Kombinasi chiffon plain & bercorak yg menarik sekali! Sesuai dipadankan sama ada dgn busana plain mahupun bercorak
🌼 Potongan slim di bahu agar tudung tidak terlalu kembang & lebih kemas
🌼 Labuh depan saiz M 17-18 inci. Labuh mungkin berbeza bergantung pada cara pemakaian dan saiz badan
🌼 Harga runcit saiz M RM55 sehelai, tidak termasuk pos

==============================
✂✂ NAK JIMAT??

Dengan hanya pembelian minima 10 helai anda boleh mendapatkan koleksi kami pada harga borong :)  Tertakluk kepada terma & syarat.

==============================
CARA-CARA ORDER:

Www.wasap.my/60123117349

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.