Skip to main content

Posts

KEBARUNG DIAMOND

๐Ÿ’ŽKEBARUNG DIAMOND๐Ÿ’ŽDESIGN  TRADISIONAL YG TAK LAPUK DEK ZAMAN. Corak Yg Sentiasa Menjadi Pilihan Koleksi Peribadi Wanita Melayu.✔️ Kebaya Moden Terikini
✔️ Harga of Course MAMPU MILIK
✔️ Material SUPER PEAR SKIN
A++
✔️Leher bulat ada butang
✔️ High Quality 100% Gred AAA
✔️ Saiz Available dr XS-4XL
✔️ Cutting Loose & hujung baju ada DIAMOND kilat A+
✔️ Terletak Apabila Dipakai
✔️ Cutting Kain duyung
✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
✔️ Zip Sebelah Kiri19 WARNA MENARIK๐ŸŒธ ❌ kecut
๐ŸŒธ ❌ berbulu lepas basuh
๐ŸŒธ ❌ renyuk
๐ŸŒธ ✅ mudah digosok
๐ŸŒธ ✅ sejuk & selesa dipakai
๐ŸŒธ ✅ CONFIRM repeat order๐Ÿ“PROCEED ODER 3-4 DAYS
RM105/110ss2XL- 3XL ADD RM10
4XL ADD RM15Whatsapp www.wasap.my/60123117349
Recent posts

kenapa kau madukan aku ha???

malam ni aku sendiri lagi
suami ku siang-siang dah mengendeng beg berisi baju seluar
yang abang nak pergi shah alam tau
aku diam
tangan yang dihulur kusambut
dia mencium pipi dagu dan dahiku
aku keraskan hati
aku tak mahu menghantar dia ke pintu
memandang pemergiannya pun aku tak sudi
bencinya aku pada dia saat ini
setiap kali dia pergi membawa beg besar aku pasti rasa terluka
hati bagai disiram cuka
walaupun tak dihiris tapi tetap pedih
aku sedih
bang sampai bila nak begini
aku tak suka bila kau pergi
aku tak suka tidur sendiri
aku jadi tak lalu makan maggi
sedangkan itulah yang paling aku gemari

mungkin beginilah nasib bila dimadukan
harus sabar pasrah dan redha
hati berduka mulut ketawa
saja je la bersandiwara
konon-konon kitalah pasangan bahagia

weiiii madu ku yang bulat
aku rasa nak sepak-sepak je kau
eeeeiiiii...geramnya akuuuu
nape laaa laki aku terpikat kat kau
dah terpikat melekat pulak
tak boleh pisah
ke hulu ke hilir kau di usung
merata tempat kau di sanjung
grrrrrr.....aku…

TUDUNG AINA RATU SPECIAL EDITION

TUDUNG AINA RATU L, XL & XXL (SPECIAL EDITION)
==============================
๐Ÿ’— Kami tampilkan koleksi Aina Ratu khas utk musim kenduri :)
๐Ÿ’— Edisi istimewa dgn batu tabur di hadapan & belakang tudung
๐Ÿ’— Sulam tenun dijahit di sekeliling kedua-dua lapisan chiffon utk memberikan sentuhan eksklusif
๐Ÿ’— Dihiasi juga dgn batu berbentuk bunga di hadapan tudung. Manis sekali! :)
๐Ÿ’— Gabungan lycra & chiffon 2 lapis
๐Ÿ’— Awning lembut dari fabrik scuba/double cotton yg tidak melekap & mudah dibentuk
๐Ÿ’— 20 kombinasi warna polos yg cantik sekali!๐Ÿ’— Harga runcit saiz L RM60, XL RM65 DAN XXL RM70
sehelai tidak termasuk pos.

==============================
✂ NAK HARGA SPECIAL?? ๐Ÿ‘‰ EARLY BIRD DISCOUNT  sebanyak 15% dengan belian kombo 3 helai, boleh campur saiz. Tawaran sah sehingga 4 DEC 2018 sahaja!
.
✂✂ BELIAN BORONG:๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰ Beli minima 10 HELAI utk harga BORONG. Boleh PILIH & CAMPUR antara koleksi utk capai jumlah minima. Tertakluk kepada terma & syarat borong.=================…

AZALEA ROSE L DAN XL

{AZALEA ROSE } Koleksi TUDUNG SARUNG yang sangat MUDAH DIPAKAI dan ISTIMEWA ๐Ÿ˜˜ . Nampak tak kedutan di atas bahu tu. KEDUTAN yang memberi impak tersendiri bagi pemakainya. . #tudunglayerbestseller ini juga dihasilkan dari material CHIFFON BERKUALITI TINGGI. 
Rona DWI TONEnya pula menambah seri  tudung ini !! . Available dalam 2 saiz L (RM52) & XL (RM57).
Nikmati 15% DISKAUN sehingga 24 Nov 2018 sahaja dengan belian KOMBO 3 helai. Boleh campur saiz lagi ๐Ÿค—
Jom pakat dengan kengkawan!
============================== CARA-CARA ORDER:
Berikan Nama, Alamat, No Tel & Kod Pilihan ke www.wasap.my/60123117349