KAIN PASANG CHERRY BLOSSOM

By // No comments:

INSPIRED CHERRYBLOSSOM
PRE ORDER END JULAI

✅ Dull Satin Silk High Quality Sesuai nak Jahit Baju Kurung, mini Kurung, jubah, dress, pelbagai fesyen pilihan masing2. Kain licin & lembut. ✅

✔ Open Meter (Boleh potong ikut meter)
✔ Bidang 58"-60"-3.5 meter utk 1 psg baju
✔ High Gred Satin.
✔ Warna-warna sangat menarik
✔ Kain tak panas, tak berbulu
✔ Tahan lasak
✔ Kain lembut & sejuk
✔ Senang digosok
✔ Tak mengecut

Berminat wasap

www.wasap.my/+60123117349

HARGA RM75/80 /3.5M
Termasuk postage

x0481- purple
x0482-orang brown
x0483-aqua blue
x0484-blue
x0485-green
x0486-rose pink
x0487-brown

OFFER!!!! OFFER.....!!!!!

By // No comments:

Assalammualaikum

Baju kurung kekwa dan Lily nak bagi perabih stok!!!
Harga murah2 je nak bagi....sapa cepat dia punya ya....
Rm 90 je siap pos sm
Jangan tunggu lama2 ya sis...

Www.wasap.my/60123117349

PALOMA KURUNG

By // No comments:

PALOMA KURUNG 110(PK)

1 WATERMELON PINK
2 BLACK
3 MAROON
4 PLUM BROWN
5 CREAM

▪ Material: Tisabella Silk
Kualiti superb, kain best, lembut dan selesa.
▪ Nursing friendly
▪ Zip bahagian hadapan (hidden zip) dan pinggang kain
▪ Pinggang kain : Getah pinggang + Velcro
▪ Kain duyung
▪ Fabrik tidak mudah tertarik, mengecut mahupun luntur selepas basuhan mesin

Nota: Warna akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan lighting effect.

RM 89

0rder wasap ya...
www.wasap.my/60123117349

PEPLUM

By // No comments:


Assalamualaikum. HARI INI akan masuk design

DAISY PEPLUM 132(D)       

1 BABY BLUE
2 PINK
3 YELLOW ORANGE
4 MAGENTA
5 MILO

● Fabric : Tisabella Silk 
● Nursing Friendly 
● Kain Duyung  
● Zip bahagian belakang dan hadapan  
● Kain pinggang (Getah penuh) 
● Fabrik tidak mudah tertarik, mengecut mahupun luntur selepas basuhan mesin 

(*note : color akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan effect lighting)  

rm97sm rm99ss Free pos

Order
Www.wasap.my/60123117349

KEBAYA LONGGAR

By // No comments:

KEBAYA LONGGAR TUN TEJA/DAHLIA/MELISSA/BABY LOTUS/PHEONIX

Nak beli? Jangan tunggu lama2 ya... takut tak sempat sampai sebelum raya 😙😙😙. Jangan segan tekan link wasap..

Www.wasap.my/60123117349

🦋material🦋

🌹Jenis kain castiallo silk
🌹Kain yg berat jatuh flowy
🌹Xperlu iron sgt
🌹X melekat kat badan
🌹Lembut dan tdk panas
🌹Bila pakai terletak cantik je

Ciri2 bju
🌹Kebaya berpotongan longgar xmnmpakkn punggung anda
🌹Lengan yg lebar senang nk ambik wuduk
🌹Zip mesra menyusu
🌹Kain lipat batek
🌹Pinggang ade getah separuh dan zip sebelah kiri

Harga : Rm125

Harga termasuk pos

Tidak termasuk Brooch. Brooch RM15.

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.