7.8.19

BAWAL INSTANT KHADIJAH SIZE L























Bawal Instant Khadijah L
==============================
🌼 Saiz L bersamaan dengan bidang 48
🌼 Kelabuhan boleh laras bergantung kepada gaya pemakaian - sesuai utk saiz M hingga L
🌼 Diperbuat dari fabrik chiffon dgn perincian batu di hadapan dan belakang tudung
🌼 Kemasan jahitan tepi dilengkapi dgn jahitan crochet
🌼 Awning lembut dari fabrik double cotton/scuba yg mudah dibentuk
🌼 20 pilihan warna polos yg mudah dipadankan dgn semua jenis busana
🌼 Harga runcit saiz L (bidang 48) RM50 sehelai tidak termasuk pos

✂ SALE!! 18 JULAI - 9 OGOS 2019 

👉 Harga saiz L selepas diskaun hanya RM42.50 sehelai tidak temasuk pos. 

==============================
CARA-CARA ORDER:

 Berikan Nama, Alamat, No Tel & Kod Pilihan ke whatsapp:
www.wasap.my/60123117349

12.7.19

GOUT DAN RAWATAN





Repost.

Salam Jumaat
Berkenaan ulat resdung yang saya tunjuk kat entri sebelum2 ini bukan lah maksud saya nak over sangat mempromote produk shaklee....
kalau yang biasa datang blog ni mungkin tahu memang saya sebelum-sebelum ni suka share benda-benda pelik ngeri dan ntah apa-apa yang tak pernah kita tengok.... ulat dekat otak...ulat dekat mata... ulat berkerumun dekat kaki...
Tapi bila orang tanya set shaklee ni berkesan ke?
Jawapan tulus saya ialah saya tak tahu sebab saya takde resdung
Jika tanya gout
yang tu saya boleh jawab dengan yakin
insyaallah dan alhamdulillah... saya dah boleh jalan laju

Apa ingat orang suwit ayu macam saya ni tak de gout ke? hehehe....
kolesterol pernah cecah 13++
asid uric tak pernah tak tak kena bulat dengan pen merah
aiyooo.... doktor kata " awak ni makan apa ni"
sengih-sengih je saya jawab....udang goreng cicah budu!
lauk orang malas.... udang goreng kan senang.... lagi2 kat rumah ni saya sorang je yang makan lauk tu... hahah.... goreng udang 6-7 ekor dan cukup.
tapi yg bagusnya doktor tak bagi ubat pun.... dia cuma geleng2 kepala je.... sambil bagi nasihat jaga pemakanan. Agaknya doktor ni pasrah je kot .... panjang umur ada la ....

berapa tahun saya menanggung sakit kaki.... tapi kat tumit
waaaa....sakitnyaaa.... tak boleh jalan
paling kronik tahun ni
lutut pula kena serang!
dua2 pulak tuh
jalan pun macam kingkong
pastu godek2 kat fb jumpa la testimoni produk boleh cairkan lemak
maka belilah LECITHIN dengan harapan boleh kurus dan sakit kaki hilang
memang berat turun.... ramai yang perasan tapi orang tak tau kaki semakin sakit
lutut makin sakit..... ehhh ni gris lutut pun dia hakis jugak ke apa!

Tanya balik set gout kat penjual ( tak kenal tp tau dia jual)
dia cakap set gout OMEGA + ALFALFA+ PERFORMANCE DRINK
okey saya beli
mula-mula tak ada kesan pun
tapi dah makan lebih separuh omega tu memang sakit lutut dan tumit hilang
dah boleh jalan elok.... tak macam kingkong kengkang-kengkang
lagi satu makan omega ni melicinkan pembuangan... hehe
sebab tu saya syorkan orang ada buasir / sembelit makanlah OMEGA
dan ada testimoni yg mengatakan makan OMEGA boleh kurus
yang ni saya tak berjaya buktikan lagi ye....
tapi yang pasti rambut kering jadi berminyak
muka pun wahhh glowing sampai berkilat hak2
terpaksa la sapu balik cream pemutih

sekian.... nak bagi arnab2 sarapan








✿*~ Klik LIKE ye...Sharing is caring ^_^ ~*✿

3.5.19

TUDUNG LILY GLITTER L DAN XL PROMOSI RAYA

Assalammualaikum kpd semua yg menantikan tudung Lily.
Ada 2 size L dan XL.
Harga L RM60
XL RM 65
Sempena raya kita ada promosiiiii...
Beli 2 dapat less 15 %
Wow byk tu...
Boleh pilih cepat sebelum warna idaman habis stok.

Nak beli wasap je ya...
Www.wasap.my/60123117349





















Tudung Lily Glitter XL
Saiz XL
Awning lembut (Soft awning)
Dihiasi dengan batu tabur di hadapan & belakang tudung
Fabrik:
Body: Chiffon (2 lapis)
Awning: Scuba
Ukuran (inci):
Labuh depan: 23-23.5"
(kecuali kod 01 & 16: labuh depan 24-24.5")
Labuh belakang: 35.5-36.5"
Lebar bawah: 44-46"
Saiz muka: 11-11.5"
Labuh mungkin berbeza bergantung kepada cara pemakaian & saiz badan
Warna sebenar mungkin sedikit berbeza disebabkan faktor pencahayaan & tetapan skrin

9.4.19

Shawl HANAN

Shawl Hanan















Rm49 exc post

Shawl semi instant
Siap dijahit dengan inner dan awning
Hanya sarung inner, lilit & pinkan
Saiz L
Awning lembut (Soft awning)
Fabrik:
Outer: Chiffon
Inner: Cotton
Awning: Scuba
Ukuran (inci):
Saiz muka: 11-12"
Labuh depan: 19.5-21" (adjustable)
Labuh belakang: 27-29"
Labuh mungkin berbeza bergantung kepada cara pemakaian & saiz badan
Warna sebenar mungkin sedikit berbeza disebabkan faktor pencahayaan & tetapan skrin

Order sila whatsapp
Www.wasap.my/60123117349

#tudunglabuh
#sungaibuloh
#shawlsemiinstant

BAWAL INSTANT KHADIJAH SIZE L

Bawal Instant Khadijah L ============================== 🌼 Saiz L b...