27.11.17

TUDUNG DIAN QASEH L & XL

TUDUNG DIAN QASEH XL
==============================
🌼 Gabungan lycra & chiffon 2 layer utk body tudung
🌼 Dihiasi bunga renda kecil di bahagian tengah tudung di mana setiap satunya DIJAHIT ke atas chiffon. Tak perlu risau bunga tanggal ya!
🌼 Siap dipasang awning lembut dari fabrik scuba yg sgt mudah dibentuk & tidak melekap
🌼 15 kombinasi warna polos yg menarik sekali! Sesuai dipadankan utk semua jenis busana
🌼 Labuh depan saiz XL 21-23 inci. Labuh mungkin berbeza bergantung pada cara pemakaian dan saiz badan
🌼 Harga runcit saiz L RM60 &  XL RM64 sehelai, tidak termasuk pos

==============================
CARA-CARA ORDER:

Order melalui Whatsapp
Www.wasap.my/60123117349

==============================
✂✂ BELIAN BORONG

Dengan hanya pembelian minima 10 helai anda boleh mendapatkan koleksi kami pada harga borong :)

10.11.17

TUDUNG AINA L DAN XL

TUDUNG AINA

Saiz L
Awning lembut (Soft awning)

Fabrik:
Body: Lycra & Chiffon (2 lapis)
Awning: Double cotton

Ukuran (inci):
Labuh depan: 20.5-21.5"
Labuh belakang: 29-31"
Lebar bawah: 40-42"
Saiz muka: 10.5-11.5"

STRUKTUR HARGA:
Saiz L
Runcit RM52

Borong RM40

🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

Saiz XL

Ukuran (inci):
Labuh depan: 22-23.5"
Labuh belakang: 32-33"
Lebar bawah: 43-45"
Saiz muka: 10.5-11.5"

STRUKTUR HARGA:
Saiz XL:
Runcit RM57

Borong RM 44

Harga tidak termasuk pos.

Tertakluk dengan terma dan syarat.

Berminat jangan tunggu lama2 ya...sebab peminat Aina ni ramai takut nnt gigit jari 🤗

Tekan terus link bawah ni ya..
Www.wasap.my/60123117349

9.11.17

KEBAYA LONGGAR ZAITON 3.0 & 4.0

Alhamdulillah akhirnya  release juga baju ni..ramai yg tanya bila siap cik eton ni😄😄
Sederhana itulah yang cantik..
Manis2 shj mata memandang..
Sopan dan klasik bila akk adik pakai koleksi taw❤️❤️

ZAITON  3.0 DAN ZAITON 4.0

Gabungan kain SBLINE COTTON LINEN bersama songket cotton printed
Yang mana kainnya
✅selesa sangat2
✅cutting yg sopan x fit kat bahagian punggung loose shj
✅design kain lipat batik kuncup bawah supaya anda nmpk slim gitu
✅mudah digosok..kain x mudah renyuk..cutting terletak
cantik..
✅ade zip sorok di depan memudahkn mommies yg bf..

Nak order senang je...tekan je link biru bawah ni

Www.wasap.my/60123117349

Harga Rm 110

BAWAL INSTANT KHADIJAH SIZE L

Bawal Instant Khadijah L ============================== 🌼 Saiz L b...