Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2017

TUDUNG DIAN QASEH L & XL

TUDUNG DIAN QASEH XL
==============================
🌼 Gabungan lycra & chiffon 2 layer utk body tudung
🌼 Dihiasi bunga renda kecil di bahagian tengah tudung di mana setiap satunya DIJAHIT ke atas chiffon. Tak perlu risau bunga tanggal ya!
🌼 Siap dipasang awning lembut dari fabrik scuba yg sgt mudah dibentuk & tidak melekap
🌼 15 kombinasi warna polos yg menarik sekali! Sesuai dipadankan utk semua jenis busana
🌼 Labuh depan saiz XL 21-23 inci. Labuh mungkin berbeza bergantung pada cara pemakaian dan saiz badan
🌼 Harga runcit saiz L RM60 &  XL RM64 sehelai, tidak termasuk pos==============================
CARA-CARA ORDER:Order melalui Whatsapp
Www.wasap.my/60123117349==============================
✂✂ BELIAN BORONGDengan hanya pembelian minima 10 helai anda boleh mendapatkan koleksi kami pada harga borong :)

TUDUNG AINA L DAN XL

TUDUNG AINASaiz L
Awning lembut (Soft awning)Fabrik:
Body: Lycra & Chiffon (2 lapis)
Awning: Double cottonUkuran (inci):
Labuh depan: 20.5-21.5"
Labuh belakang: 29-31"
Lebar bawah: 40-42"
Saiz muka: 10.5-11.5"STRUKTUR HARGA:
Saiz L
Runcit RM52Borong RM40🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻Saiz XLUkuran (inci):
Labuh depan: 22-23.5"
Labuh belakang: 32-33"
Lebar bawah: 43-45"
Saiz muka: 10.5-11.5"STRUKTUR HARGA:
Saiz XL:
Runcit RM57Borong RM 44Harga tidak termasuk pos.Tertakluk dengan terma dan syarat.Berminat jangan tunggu lama2 ya...sebab peminat Aina ni ramai takut nnt gigit jari πŸ€—Tekan terus link bawah ni ya..
Www.wasap.my/60123117349

KEBAYA LONGGAR ZAITON 3.0 & 4.0

Alhamdulillah akhirnya  release juga baju ni..ramai yg tanya bila siap cik eton niπŸ˜„πŸ˜„
Sederhana itulah yang cantik..
Manis2 shj mata memandang..
Sopan dan klasik bila akk adik pakai koleksi taw❤️❤️ZAITON  3.0 DAN ZAITON 4.0Gabungan kain SBLINE COTTON LINEN bersama songket cotton printed
Yang mana kainnya
✅selesa sangat2
✅cutting yg sopan x fit kat bahagian punggung loose shj
✅design kain lipat batik kuncup bawah supaya anda nmpk slim gitu
✅mudah digosok..kain x mudah renyuk..cutting terletak
cantik..
✅ade zip sorok di depan memudahkn mommies yg bf..Nak order senang je...tekan je link biru bawah niWww.wasap.my/60123117349Harga Rm 110