2.12.18

KEBARUNG DIAMOND

💎KEBARUNG DIAMOND💎

DESIGN  TRADISIONAL YG TAK LAPUK DEK ZAMAN. Corak Yg Sentiasa Menjadi Pilihan Koleksi Peribadi Wanita Melayu.

✔️ Kebaya Moden Terikini
✔️ Harga of Course MAMPU MILIK
✔️ Material SUPER PEAR SKIN
A++
✔️Leher bulat ada butang
✔️ High Quality 100% Gred AAA
✔️ Saiz Available dr XS-4XL
✔️ Cutting Loose & hujung baju ada DIAMOND kilat A+
✔️ Terletak Apabila Dipakai
✔️ Cutting Kain duyung
✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
✔️ Zip Sebelah Kiri

19 WARNA MENARIK

🌸 ❌ kecut
🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ CONFIRM repeat order

📍PROCEED ODER 3-4 DAYS

RM105/110ss

2XL- 3XL ADD RM10
4XL ADD RM15

Whatsapp www.wasap.my/60123117349

1.12.18

kenapa kau madukan aku ha???

malam ni aku sendiri lagi
suami ku siang-siang dah mengendeng beg berisi baju seluar
yang abang nak pergi shah alam tau
aku diam
tangan yang dihulur kusambut
dia mencium pipi dagu dan dahiku
aku keraskan hati
aku tak mahu menghantar dia ke pintu
memandang pemergiannya pun aku tak sudi
bencinya aku pada dia saat ini
setiap kali dia pergi membawa beg besar aku pasti rasa terluka
hati bagai disiram cuka
walaupun tak dihiris tapi tetap pedih
aku sedih
bang sampai bila nak begini
aku tak suka bila kau pergi
aku tak suka tidur sendiri
aku jadi tak lalu makan maggi
sedangkan itulah yang paling aku gemari

mungkin beginilah nasib bila dimadukan
harus sabar pasrah dan redha
hati berduka mulut ketawa
saja je la bersandiwara
konon-konon kitalah pasangan bahagia

weiiii madu ku yang bulat
aku rasa nak sepak-sepak je kau
eeeeiiiii...geramnya akuuuu
nape laaa laki aku terpikat kat kau
dah terpikat melekat pulak
tak boleh pisah
ke hulu ke hilir kau di usung
merata tempat kau di sanjung
grrrrrr.....aku rasa nak cucuk-cucuk je kau ngan pisau ikan nihhh
kau tunggulah
satu hari kau pasti akan dapat balasan
kau dah rampas suami aku
tak kan senang-senang aku nak lepaskan
kau tunggu yeee...kau tunggu
malam ni separuh kesabaran aku tak ada
jadi dengan perasaan marah yang meluap-luap aku nak upload muka kau kat blog aku nih
biar semua pelawat yang datang tau dan kenal siapa madu aku
selama ini aku bersabarrrrrrrrr
tapi malam ni tak boleh tahan dah
woiiii orang semua
meh tengok nihhhh

taraaaaaaaaa.....



lawa tak madu aku???
kus kus kus......

TUDUNG AINA RATU SPECIAL EDITION

TUDUNG AINA RATU L, XL & XXL (SPECIAL EDITION)
==============================
💗 Kami tampilkan koleksi Aina Ratu khas utk musim kenduri :)
💗 Edisi istimewa dgn batu tabur di hadapan & belakang tudung
💗 Sulam tenun dijahit di sekeliling kedua-dua lapisan chiffon utk memberikan sentuhan eksklusif
💗 Dihiasi juga dgn batu berbentuk bunga di hadapan tudung. Manis sekali! :)
💗 Gabungan lycra & chiffon 2 lapis
💗 Awning lembut dari fabrik scuba/double cotton yg tidak melekap & mudah dibentuk
💗 20 kombinasi warna polos yg cantik sekali!

💗 Harga runcit saiz L RM60, XL RM65 DAN XXL RM70
sehelai tidak termasuk pos.

==============================
✂ NAK HARGA SPECIAL??

👉 EARLY BIRD DISCOUNT  sebanyak 15% dengan belian kombo 3 helai, boleh campur saiz. Tawaran sah sehingga 4 DEC 2018 sahaja!
.
✂✂ BELIAN BORONG:

👉👉 Beli minima 10 HELAI utk harga BORONG. Boleh PILIH & CAMPUR antara koleksi utk capai jumlah minima.

Tertakluk kepada terma & syarat borong.

==============================
CARA-CARA ORDER:

Berikan Nama, Alamat, No Tel & Kod Pilihan ke:
www.wasap.my/60123117349

TERIMA KASIH 😍

28.11.18

AZALEA ROSE L DAN XL


{AZALEA ROSE } Koleksi TUDUNG SARUNG yang sangat MUDAH DIPAKAI dan ISTIMEWA 😘
.
Nampak tak kedutan di atas bahu tu. KEDUTAN yang memberi impak tersendiri bagi pemakainya.
.
#tudunglayerbestseller ini juga dihasilkan dari material CHIFFON BERKUALITI TINGGI. 

Rona DWI TONEnya pula menambah seri  tudung ini !!
.
Available dalam 2 saiz L (RM52) & XL (RM57).

Nikmati 15% DISKAUN sehingga 24 Nov 2018 sahaja dengan belian KOMBO 3 helai. Boleh campur saiz lagi 🤗

Jom pakat dengan kengkawan!

==============================
CARA-CARA ORDER:

Berikan Nama, Alamat, No Tel & Kod Pilihan ke www.wasap.my/60123117349

TUDUNG AURA L DAN XL EXTRA LONG

TUDUNG AURA L (EXTRA LONG) (BERDAGU) ============================== 💗 Dihasilkan oleh salah satu pengilang tudung berdagu yg terbaik di ...