TUDUNG DIAN KLASIK

By // No comments:

Tudung DIAN KLASIK diinspirasikan dari konsep songket tradisional bunga tabur. Dihiasi taburan bunga renda di hadapan dan juga belakang tudung di mana setiap satunya DIJAHIT ke atas chiffon.
Awning lembut dari fabrik scuba digabung dgn fabrik lycra di bahagian leher bagi menjamin keselesaan si pemakai.

10 pilihan warna dgn dua saiz L & XL. Harga runcit saiz L RM62, XL RM65 tidak termasuk pos.

Berminat sila wasap www.wasap.my/60123117349

KURUNG MODEN RM 100 SAHAJAAAÀA

By // No comments:

NEW!!
Murahnya harga baju...
Kain cantik ...
Kain high quality...
Free pos lagi!!!
Ramai yang puas hati dengan baju yg kami jual.
Potongan longgar ...sopan dan ayu je bila pakai.
Detail baju kurung moden :
Ciri2 baju ni
baju kurung moden yg berpotongan kembang flowy..boleh cover bahagian pinggang punggung anda..muslimah cutting..
kain duyung zip kiri ye..
✅bf & wuduk friendly
✅s m l xl ready stok
Harga
Rm 100
Free pos
Nak beli atau nak tanya wasap ya...
Www.wasap.my/60123117349

SHAWL DOUBLE LOOP MARYAM

By // No comments:

Saiz L & XL

Awning lembut (Soft awning)

Fabrik:
Body: Moss crepe
Awning: Denim

Ukuran (inci):L/XL
Saiz muka: 11-11.5"
Labuh depan: 18.5-20/21-23" (adjustable)
Labuh belakang:
31-32/  33-36"

* Tinggi & berat model: 153 cm & 46 kg

Labuh mungkin berbeza bergantung kepada cara pemakaian & saiz badan

Warna sebenar mungkin sedikit berbeza disebabkan faktor pencahayaan & tetapan skrin

Struktur harga:
Saiz L:
Runcit (normal): RM37
Runcit 3 pcs ke atas (diskaun 10%): RM33.30

Saiz XL:
Runcit (normal): RM39
Runcit 3 pcs ke atas (diskaun 10%): RM35.10
* tidak termasuk postage

Berminat sila wasap www.wasap.my/60123117349

BELI 1 FREE 1 KURUNG KAYLA

By // No comments:

Happy hour

2 pasang RM 130

NO  booking.

Www.wasap.my/60123117349

Cepat2 lah grab ya... 😍😍😍

🐝KURUNG KAYLA🐝

Material heavy dull satin

Jenis bju kurung moden
Leher bju kurung
Dart belakang
Kain duyung

* hingga 9 malam ini sahaja!!!

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.