TUDUNG BERDADU DIAN KLASIK

By // 1 comment:

💗 ISTIMEWA UTK PEMINAT TUDUNG LAYER BERPELAPIK DAGU 💗
=====================
Atas permintaan ramai, kami bawakan semula tudung DIAN KLASIK, kali ni dlm versi BERPELAPIK DAGU 😊 Diinspirasikan dari konsep songket bunga tabur, tudung DIAN KLASIK dihiasi taburan bunga renda di hadapan dan juga belakang tudung di mana setiap satunya DIJAHIT ke atas chiffon. PELAPIK DAGU dari fabrik lycra, dijahit dgn ira kain melintang agar lebih memeri & fleksibel utk memberi lebih keselesaan kepada si pemakai 👍👍 Semestinya awning jenis lembut dari fabrik scuba yg sgt mudah dibentuk & tidak melekap.

Koleksi DIAN KLASIK BERDAGU ini terdapat dalam 2 saiz: L & XL serta 10 pilihan warna. Harga runcit saiz L RM62 & XL RM65 sehelai, tidak termasuk pos.

==============================
YEAR END SALE!! 🎉🎉
Hanya minima 5 HELAI SAHAJA utk harga BORONG. Boleh PILIH & CAMPUR antara koleksi utk mencapai jumlah minima. Tawaran sah sehingga 31 Dis 2017 shj ya!

Whatsapp 012 3117349.

TUDUNG DIAN QASEH L & XL

By // No comments:

TUDUNG DIAN QASEH XL
==============================
🌼 Gabungan lycra & chiffon 2 layer utk body tudung
🌼 Dihiasi bunga renda kecil di bahagian tengah tudung di mana setiap satunya DIJAHIT ke atas chiffon. Tak perlu risau bunga tanggal ya!
🌼 Siap dipasang awning lembut dari fabrik scuba yg sgt mudah dibentuk & tidak melekap
🌼 15 kombinasi warna polos yg menarik sekali! Sesuai dipadankan utk semua jenis busana
🌼 Labuh depan saiz XL 21-23 inci. Labuh mungkin berbeza bergantung pada cara pemakaian dan saiz badan
🌼 Harga runcit saiz L RM60 &  XL RM64 sehelai, tidak termasuk pos

==============================
CARA-CARA ORDER:

Order melalui Whatsapp
Www.wasap.my/60123117349

==============================
✂✂ BELIAN BORONG

Dengan hanya pembelian minima 10 helai anda boleh mendapatkan koleksi kami pada harga borong :)

TUDUNG AINA L DAN XL

By // No comments:

TUDUNG AINA

Saiz L
Awning lembut (Soft awning)

Fabrik:
Body: Lycra & Chiffon (2 lapis)
Awning: Double cotton

Ukuran (inci):
Labuh depan: 20.5-21.5"
Labuh belakang: 29-31"
Lebar bawah: 40-42"
Saiz muka: 10.5-11.5"

STRUKTUR HARGA:
Saiz L
Runcit RM52

Borong RM40

🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

Saiz XL

Ukuran (inci):
Labuh depan: 22-23.5"
Labuh belakang: 32-33"
Lebar bawah: 43-45"
Saiz muka: 10.5-11.5"

STRUKTUR HARGA:
Saiz XL:
Runcit RM57

Borong RM 44

Harga tidak termasuk pos.

Tertakluk dengan terma dan syarat.

Berminat jangan tunggu lama2 ya...sebab peminat Aina ni ramai takut nnt gigit jari 🤗

Tekan terus link bawah ni ya..
Www.wasap.my/60123117349

KEBAYA LONGGAR ZAITON 3.0 & 4.0

By // 1 comment:

Alhamdulillah akhirnya  release juga baju ni..ramai yg tanya bila siap cik eton ni😄😄
Sederhana itulah yang cantik..
Manis2 shj mata memandang..
Sopan dan klasik bila akk adik pakai koleksi taw❤️❤️

ZAITON  3.0 DAN ZAITON 4.0

Gabungan kain SBLINE COTTON LINEN bersama songket cotton printed
Yang mana kainnya
✅selesa sangat2
✅cutting yg sopan x fit kat bahagian punggung loose shj
✅design kain lipat batik kuncup bawah supaya anda nmpk slim gitu
✅mudah digosok..kain x mudah renyuk..cutting terletak
cantik..
✅ade zip sorok di depan memudahkn mommies yg bf..

Nak order senang je...tekan je link biru bawah ni

Www.wasap.my/60123117349

Harga Rm 110

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.