TUDUNG AINA L DAN XL

By // No comments:

TUDUNG AINA

Saiz L
Awning lembut (Soft awning)

Fabrik:
Body: Lycra & Chiffon (2 lapis)
Awning: Double cotton

Ukuran (inci):
Labuh depan: 20.5-21.5"
Labuh belakang: 29-31"
Lebar bawah: 40-42"
Saiz muka: 10.5-11.5"

STRUKTUR HARGA:
Saiz L
Runcit RM52

Borong RM40

🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

Saiz XL

Ukuran (inci):
Labuh depan: 22-23.5"
Labuh belakang: 32-33"
Lebar bawah: 43-45"
Saiz muka: 10.5-11.5"

STRUKTUR HARGA:
Saiz XL:
Runcit RM57

Borong RM 44

Harga tidak termasuk pos.

Tertakluk dengan terma dan syarat.

Berminat jangan tunggu lama2 ya...sebab peminat Aina ni ramai takut nnt gigit jari 🤗

Tekan terus link bawah ni ya..
Www.wasap.my/60123117349

KEBAYA LONGGAR ZAITON 3.0 & 4.0

By // 2 comments:

Alhamdulillah akhirnya  release juga baju ni..ramai yg tanya bila siap cik eton ni😄😄
Sederhana itulah yang cantik..
Manis2 shj mata memandang..
Sopan dan klasik bila akk adik pakai koleksi taw❤️❤️

ZAITON  3.0 DAN ZAITON 4.0

Gabungan kain SBLINE COTTON LINEN bersama songket cotton printed
Yang mana kainnya
✅selesa sangat2
✅cutting yg sopan x fit kat bahagian punggung loose shj
✅design kain lipat batik kuncup bawah supaya anda nmpk slim gitu
✅mudah digosok..kain x mudah renyuk..cutting terletak
cantik..
✅ade zip sorok di depan memudahkn mommies yg bf..

Nak order senang je...tekan je link biru bawah ni

Www.wasap.my/60123117349

Harga Rm 110

NAURAH 1.0 -INSTANT SHAWL

By // No comments:

🎀 NAURAH 1.0 - INSTANT SHAWL DOUBLE LOOP 🎀

💐 Didatangkan dalam by 5 pilihan warna yang lembut dan selamat dipadankan dengan
pelbagai warna baju.

     🌼 Thunder
     🌼 Turkish
     🌼 Peach Puff
     🌼 Sky Blue
     🌼 Golden Rod

💐 Didatangkan dalam 2 saiz dengan kelabuhan ADJUSTABLE ikut keselesaan pemakai.

(L) 2.2m x 0.80m +/-
(XL) 2.4m x 0.80m +/-

💐 Body dari material Flamingo Chiffon yang sangat flowy.

💐 Soft awning dihasilkan dari soft cotton terbaik yang sejuk,  mudah bentuk dan #KalisTembam.

💐 Nursing dan solat friendly tanpa rasa was-was.

Harga untuk jualan NAURAH 1.0 adalah RM79 L dan RM89 XL.

( promosi pengenalan RM69 L da RM79 XL - sah sehingga hujung November 2017). ✅

Berminat boleh wasap akak ya...

Www.wasap.my/60123117349

TUDUNG DIAN KLASIK

By // No comments:

RESTOCK!!!! Size L dan XL

TUDUNG DIAN KLASIK L
==============================
🌼 Diinspirasikan dari konsep songket tradisional bunga tabur
🌼 Dihiasi taburan bunga renda di hadapan dan juga belakang tudung di mana setiap satunya DIJAHIT ke atas chiffon. Tak perlu risau bunga tanggal ya!
🌼 Siap dipasang awning lembut dari fabrik scuba yg sgt mudah dibentuk & tidak melekap
🌼 Gabungan lycra & chiffon 2 layer utk body tudung
🌼 Kombinasi warna polos yg sesuai dipadankan utk semua jenis busana
🌼 Labuh depan saiz L 19-21 inci. Labuh mungkin berbeza bergantung pada cara pemakaian dan saiz badan
🌼 Harga runcit saiz L RM62 sehelai, tidak termasuk pos.

*** XL RM67

==============================
✂✂ NAK JIMAT??

Dengan hanya pembelian minima 10 helai anda boleh mendapatkan koleksi kami pada harga borong :)  Tertakluk kepada terma & syarat borong.

==============================
CARA-CARA ORDER:

Www.wasap.my/60123117349

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.