Skip to main content

Posts

Showing posts from October, 2017

NAURAH 1.0 -INSTANT SHAWL

πŸŽ€ NAURAH 1.0 - INSTANT SHAWL DOUBLE LOOP πŸŽ€πŸ’ Didatangkan dalam by 5 pilihan warna yang lembut dan selamat dipadankan dengan
pelbagai warna baju.      🌼 Thunder
     🌼 Turkish
     🌼 Peach Puff
     🌼 Sky Blue
     🌼 Golden RodπŸ’ Didatangkan dalam 2 saiz dengan kelabuhan ADJUSTABLE ikut keselesaan pemakai. (L) 2.2m x 0.80m +/-
(XL) 2.4m x 0.80m +/- πŸ’ Body dari material Flamingo Chiffon yang sangat flowy. πŸ’ Soft awning dihasilkan dari soft cotton terbaik yang sejuk,  mudah bentuk dan #KalisTembam. πŸ’ Nursing dan solat friendly tanpa rasa was-was.Harga untuk jualan NAURAH 1.0 adalah RM79 L dan RM89 XL. ( promosi pengenalan RM69 L da RM79 XL - sah sehingga hujung November 2017). ✅Berminat boleh wasap akak ya...Www.wasap.my/60123117349

TUDUNG DIAN KLASIK

RESTOCK!!!! Size L dan XLTUDUNG DIAN KLASIK L
==============================
🌼 Diinspirasikan dari konsep songket tradisional bunga tabur
🌼 Dihiasi taburan bunga renda di hadapan dan juga belakang tudung di mana setiap satunya DIJAHIT ke atas chiffon. Tak perlu risau bunga tanggal ya!
🌼 Siap dipasang awning lembut dari fabrik scuba yg sgt mudah dibentuk & tidak melekap
🌼 Gabungan lycra & chiffon 2 layer utk body tudung
🌼 Kombinasi warna polos yg sesuai dipadankan utk semua jenis busana
🌼 Labuh depan saiz L 19-21 inci. Labuh mungkin berbeza bergantung pada cara pemakaian dan saiz badan
🌼 Harga runcit saiz L RM62 sehelai, tidak termasuk pos. *** XL RM67==============================
✂✂ NAK JIMAT??Dengan hanya pembelian minima 10 helai anda boleh mendapatkan koleksi kami pada harga borong :)  Tertakluk kepada terma & syarat borong.==============================
CARA-CARA ORDER:Www.wasap.my/60123117349

Blouse TUNIC

introduce our new collection..tunic Natrah ...Natrah ni sesuai digayakan with pallazo or skirt labuh..Simple tapi cantik menarikMaterial fursan
jenis berat jatuh tapi lembut
ade zip kat dada
zip sorok kat hujung tangan
ada 9 warna hot-hot
saiz XS hingga 3XLRM65Www.wasap.my/60123117349

KOLEKSI BAJU KURUNG BARU

KURUNG SALJU,KURUNG MELATI,KURUNG MEK KEMBANG INSPIRE..DARI MATERIAL KAIN CREPE
✅x pyh iron pun xpe
✅bf n wuduk friendly ye syg2
✅leher bulat
✅kain duyung ye..UNTUK KURUNG KEMBOJA
pula dari material sutera royal silk yg selesa dan terletak elok je bila dipakai. Boleh buat koleksi bju baru ye syg2..Harga mampu milik☺️☺️Harga  rm90/95Baju ni ready stok ye!Www.wasap.my/60123117349