NAK MENGGATAL TAPI BEBAL!!!

By
Advertisement
Pagi ni mood memang lari..... sapa la yang hantar mesej ala2 pontianak harum sundal malam tengah gersang niiiii......eeeiiiiii rasa nak bomoh2kan je mcm dlm citer TENTANG DHIA tuh......nasib baik iman aku ni ada  kuat.....dan lagi mana laaa aku nak cari  bomoh tu...kena tanya pengarah kot...uhuk huk.......


weiiii....ko ni salah orang laaaa.... ko nak menggatai pi la cari jantan..... yang ko kacau aku tu wat apeee......eeeiiiii...bluwekkkkkkkk.......


harap maklum kepada pemegang no 0123304322 
SILA JAUHKAN DIRI ANDA DARI SAYA...................... 
sebelum aku bertukar kepada sesuatu yang lebih DASYATTTTTTT lagi!!!!



orang utan ni cun tak? 
sesiapa yang berminat boleh hubungi no di atas

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.