Pelakon-Pelakon Nieh Bertaubatlah!!!!

By
AdvertisementUMNO Haprak yang semakin gelabah....menggunakan pelakon-pelakon poyo...pelakon-pelakon babun untuk menghentam Islam...

Puteri tak nampak...apa rasional menghentam PAS dalam slot " Sembang Rakyat" tu...tapi yang lebihnya kepada menghina ulama dan mempertikaikan hukum Allah.

Hei! pelakon-pelakon ni..tak takut kat Allah ke...apa dengan upahan yang tak seberapa tu boleh melenyapkan rasa gentar pada siksaan Allah. Tak fikir nak mati ke...tak fikir mati esok jumpa siapa..tak fikir ke semua tu...

Watak Pak Aji warak..( JKK kut )..macamlah orang alim...pertikai hukum Islam..pertikai ulama...sedaq dirilah..pakai kopiah pun pasai berlakon....yang syoknya..3 watak perempuan di situ...dah la tak tutup aurat..dogiang...lancang mulut pertikai hukum Allah...

Tak cukup dengan tu...pelakon bukan Islam pun n ak tunjuk terror dalam hukum hudud..Apa ni wahai UMNO Haprak...hampa heret pelakon murahan ni untuk nak sampaikan mesej hampa....sedaqlah...hampa dah list nama depa kat pintu neraka...padan dengan pelakon yang tak sedaq diri tu.!!

Jangan lupa nooo..... PENULIS SKRIP, KREW PENERBITAN, PELAKON, PENAJA DAN SAPA-SAPA YANG TERLIBAT....SELAGI HAMPA TAK BERTAUBAT...HAMPA TANGGUNG DOSA HINA HUKUM ALLAH DAN PERSENDA ULAMA....awat ingat semua tu main-main ka...

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.