INILAH HADIAH PALING MENJIJIKKAN DI DUNIA

By
Advertisement


Siang tadi lagi gambar dan cerita ini dah beredar di laman blog dan fb kengkawan. Memula tu buat tak kisah je... ingatkan apa kebendanya la kecoh2 pasal najis (geli pun ada nak tengok) tapi dah ptg tergerak pula hati nak baca kat sini milosuam. Jadi baca je lah kat situ... dan malam td dalam buletin utama pun ada keluar juga pasal ni. Ehhh....tak malu betullah kan orang yg bagi hadiah mcm nii.... tak bertamadun langsung... Islam ke dorang nihhh..... kalau Islam begini ke perangai...errr suami sapa td tu...bapak sapa lah td tu.... adoiii malunya kalau aku kalau bapak aku macam niiii..... lagi yg pelik tak rasa geli ke... setahu aku yang suka main tahi ni orang tua yang nyanyuk je...haaa....lagi orang gila.
Ello pakcik... jangan lah merendahkan martabat...malu la weiiiiii.....

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.