wow!!! inilah banglo mewah milik TG Nik Aziz berharga RM500k yang dibina dari duit rakyat

By
AdvertisementLIHAT gambar rumah ini baik-baik, inilah rumah yang menjadi kontroversi baru-baru ini, kononnya ia dibina oleh Menteri Besar Kelantan, TG Nik Aziz berharga RM500,000 menggunakan duit rakyat Kelantan.

Salah seorang sahabat di laman sosial Facebook yang pulang ke kampung halamannya di Perlis sempat ke lokasi rumah yang didakwa dan membawakan kepada kita gambar rumah yang menjadi kontroversi itu.Rumah ini sebenarnya terletak di Kampung Utan Ibus, Kayang Perlis kepunyaan seorang pemilik kilang beras bernama Man Dibuk.Gambar papan tanda projek Barisan Nasional di bawah ini membuktikan kebenaran dakwaan di atas. Ternyata cerita bohong gerombolan songkok tinggi baru-baru ini terkantoi di situ.source: http://milosuam.blogspot.com/2012/06/bukti-bergambar-rumah-tg-nik-aziz.html#ixzz1xwceMAo4

✿*~ klik iklan gak ehh ~*✿

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.