[Gambar] Sekitar Majlis Pernikahan Nurul Wahab & Eric Depp

By
Advertisement


[Gambar] Sekitar Majlis Pernikahan Nurul Wahab & Eric Depp

Ya. Kami tidak berada dilokasi berlangsung’nya satu majlis pernikahan paling eksklusif tahun ini kerana tiada jemputan, bukan halangan untuk kami untuk terus menulis.

Pagi ini seperti yang di’hebahkan sejak beberapa minggu lalu, Nurul Wahab akan menamatkan zaman solo beliau bersama seorang jejaka Perancis bernama Eric Depp.


Pernikahan pasangan ini sedang berlangsung di Dutchess Place, Jalan Ampang dan hanya akan di’hadiri oleh 200 orang tetamu yang terdiri daripada keluarga, teman rapat & media.
Menariknya, majlis pernikahan Nurul Wahab & Eric Depp ini bakal di’acara dalam tiga bahasa utama iaitu Inggeris, Melayu & Perancis.
Pasangan ini akan dinikahkan oleh Ustaz Azizan Othman dari Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan.

UPDATED-1: Dengan hanya sekali lafaz, Nurul Wahab sah bergelar isteri kepada Eric Depp sekitar jam 12.20 tengahari tadi. Tahniah! (Rotikaya.com)

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.