Kejam!!! Pemuda ditanam hidup-hidup

By
Advertisement

Seorang askar memaksa pemuda tersebut menukar kalimah syahadah supaya menyebut "Tiada Tuhan melainkan Basyar" sambil perlahan-lahan mereka meletakkan tanah atas kepalanya. Pemuda tersebut sebaliknya meneruskan syahadah "Tiada Tuhan melainkan Allah" hingga beliau menemui Penciptanya dalam agama Islam.


Ya Allah tak sanggup melihat kekejaman militia Syiah Syria yang menanam hidup-hidup seorang pemuda di El-Qusair, Homs bertarikh 26 April 2012. Tapi apakan daya..... video ini perlu disebarkan, perlu dipertontonkan kepada dunia biar mereka tahu betapa jahat dan kejamnya tentera dibawah pemerintahan Regim Basyar. Tolong doakan mereka wahai sahabat2 ku, dalam setiap solatmu.!
Photo: Ya Allah, segerakan kehancuran untuk dia!
Inilah wajah manusia syaitan basyar....  Ya Allah binasakanlah dia

Ya ALLAH kami memohon kebijaksanaan MU dalam membalas segala kezaliman yang mereka lakukan dan keatas mereka yang menyokong kezaliman....amin...


Kepada rakyat Malaysia yang ingin menyumbang untuk rakyat Syria. Anda boleh menyalurkannya kepada Syria Care yang merupakan cawangan Muslim Care demi untuk membantu umat Islam di Syria.

Alamat : Jalan Sajak U2/29, Taman TTDI Jaya, 40150 Shah Alam, Malaysia.

No Telefon : +60 122067233

Email : souriacare@gmail.com

Akaun Bank : 
RHB bank :
MUSLIM CARE
26-2120-0000-4747

ATAU

Maybank :
MuslimCare 
564-49021-1159https://www.facebook.com/syria.care 

Semoga Allah merahmati segala amalan kebaikan kita dan memberi kemenangan


✿*~ klik iklan gak ehh ~*✿

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.