Video talibarut Pengganas Kiram Terbongkar dan Gambar Sniper Pengganas Kiram Kena Tembak Di Kepala Tersebar!

By
Advertisement

Video Talibarut Pengganas Kiram Terbongkar


Berikut adalah perbulaan yang dirakam adalah telefon kepunyaan salah seorang pengganas yang telah pun terbunuh. 

Di awal perbualan...

Komander Musa : "Bang kamu awn pustu/pusu?"
kalau kamu ada pusu

(Nota : Pusu adalah sejenis pengangkutan  laut yang boleh mampu menampung 20-30 orang)

Talibarut : Manjari kumandan = boleh pinjam? .

Komander Musa yang menanggalkan topinya.

Komander Musa :  "Kita tak boleh ke Lahad Datu, buat je la panggilan suruh mereka ke Lahad Datu di sana PUSU kita".

Video di bawah ini adalah selama 25 saat. Menunjukkan bagaimana Komander Musa bercakap dengan seorang yang dipercayai talibarut pengganas.  Rakaman ini dipercayai dibuat sebelum kejadian pada 1 Mac 2013 di Lahad Datu.

Sebarkan video ini. Kita bersama sama membantu anggota keselamatan kita mencari pengganas dan talibarut ini sampai dapat.
Gambar Sniper Pengganas Kiram Kena Tembak Di Kepala
✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye... dan terima kasih kerana membaca ~*✿

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.