Video Terrr...... Lawak Untuk Malam Ini....

By
Advertisement
kekekeke......
kelakar tengok aksi mat-mat rempit nih....
cari masalah betul
setakat motor pecah tarapappaa la adik.... kalo kepala pecah..... nasib korang laa




Aksi Lawak Samseng BN Yang Kelam Kabut Lari


Hari tue PKR ada lancarkan dua buah kenderaan yang akan digunakan untuk melancarkan gerak kempen PR di Sabah dan Sarawak. Van dan BAS jelajah rakyat.

Namun pelancaran itu cuba dikacau oleh sekumpulan mat rempit pro BN.. sebelum mereka ditahan PDRM kerana berbuat kacau..

Video di atas ialah mengenai aksi mereka yang kelam kabut lari selepas aktivis2 PR bertindak menangkap mereka untuk diserahkan kepada PDRM kerana berbuat ganguan terhadap majlis orang..

Ini lah sebahagian samseng yg dapat diberkas oleh pihak polis yang dibantu oleh sebahagian ahli AMK. Kumpulan pengacau ini dipercayai telah di upah oleh pihak tertentu (bukan nama sebenar) untuk membuat kacau semasa lawatan DS @anwaribrahim ke Kota Kinabalu..sasarannya Bas Jelajah PKR Sabah

Dilaporkan sekitar 20 pemuda bermotosikal dipercayai dari kumpulan MUBN (macai umno barisan nasional) yang bersenjatakan cat dan kayu cuba menyerang Bas Jelajah PKR Sabah. Setakat ini 6 sudah ditahan POLIS.....Ini Kalilah...

P/S : Budaya samseng kg dusun umno di semenanjung dah menyerap ke Sabah pulak yer...


✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye...Sharing is caring ^_^ ~*✿

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.