Kerjasama dengan Zalora.... fuhhh!

By
Advertisement

Assalamualaikum 
Semalam dapat satu komen dibawah n3 Gambar Polis Dibunuh Kejam Adalah Palsu dari Zalora.
Zalora ????
Alaaa Zaloraaa.... yg menjerit aaaaaaaaaaaaaaaa....... tu
kekeke
terkejut tauuuuu.....
dorang ajak bekerjasama
kerjasama macam mana tak tau lah sbb saya belum reply lagi
sebenarnya saya ni nampak je mcm berani (n3 bukan main ganas) tapi sebenarnya penakut hahaaa
saya mula terbayang nnt kalau zalora minta saya jadi  model barangan mereka macam mana?
model baju kurung ke.... blouse ke... kasut ke.... 
haaa..... camne tu
pengsannnn korang nnt wakaka
shopping on9 pun saya ni tak pernah
sebabnya tu laa penakut!!!
tapi kalau setakat nak tepek iklan atau memuji itu cantik ini cantik tu no hal.....
saya memang tak kedekut pujian
jika betul2 cantik la....
ok laa..... saya nak mula menggoogle ni nak baca n3 blogger2 lain yang disunting oleh zalora
bismillah........









✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye... dan terima kasih kerana membaca ~*✿

8 comments:

mirah & isyam said...

wah.. taniah taniah :)

Ratu Hatiku said...

Best tu...jgn2 nk letak iklan kat blog Aiyang kot. :D
All the best ya..

hajar said...

wah... ini sudah bagus... tahniah yer... smg berjaya..... :)

Ummiarissa Mahdi said...

berita baik tu

ezzard ruzlan said...

Menarik.. Tahniah.

Lynn si pipi merah said...

aiwahhh... rezeki aiyang berbelog selama ni. tahniah aiyang.

Jemarisuri said...

rezeki2..tahniah awak..

Aiyang disayang said...

terima kasih kwn2 semua... insyaallah nnt akan sampai pula giliran kalian.

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.