"BN DI TAHIKU" INI SEMUA SALAH ANWAR!!!

By
Advertisement
kakakaka.....
Senak perut gelak sorang-sorang bila tengok n3 dari blog Indah.com. Macam mana boleh wujud banner ni??? Ini betul2 sadisssss....... hahaha.... Anwar punya pasal lah ni..... tak ada orang lain dah yang bikin onar kat tanahairku ini. Petrol naik 20 sen start malam tadi pun tak ada orang lain dah yg punya angkara....mesti Anwar Ibrahim.

Diberitakan ini "benar-benar terjadi" bukannya gambar diedit.

Rakaman gambar ini disnap di jejantas jalan kaki depan SMKA, Khairiyyah, Kuala Terengganu, Terengganu.

MUNGKIN YANG SEBENARNYA IALAH "BN DI HATI KU"...... KALAU BETULLAH SEPERTI DI KAIN RENTANG TU, itu menunjukkan bagaimana "KECEWAAN ...DARI PIHAK BN YANG TIDAK PUAS HATI...

ATAUUUUUUUU.........

Mungkin dengan TakdirNYA, waktu dibuat... tidak sorang pun perasan, salah tulis...... padahnya... satu Malaysia nampak, apa yang rakyat rasai @ pendam selama ini.



✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye... dan terima kasih kerana membaca ~*✿

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

HARGA VITAMIN SHAKLEE. SILA SMS UNTUK HARGA JIMAT!

HARGA VITAMIN SHAKLEE.  SILA SMS UNTUK HARGA JIMAT!
HARGA BAGI SABAH&SARAWAK ADALAH MENGIKUT HARGA WM.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.