Datuk Jamal nak kumpul sejuta tandatangan - jom tengok

By
Advertisement




Nampaknya Datuk Jamal tak berputus asa dengan Bersih 4 nya. Mula-mula beliau buat tapak niaga depan rumah Ambiga.....sambutannya fuhhh dasat....


Kemudian beliau buat fanpage difacebook dengan menawarkan hadiah kereta mewah lamborgini kepada pengklik fanpage BERSIH 4.0 CINTAKAN KEAMANAN....sambutannya pun....fuhhhh berasap! Berebut-rebut orang like sebab nak dapat lambo....errrr anda dah like belum?
https://www.facebook.com/photo.php


kali ini....yeee kali ini ye tuan2 dan puan2 sekalian Datuk Jamal & the geng sekali lagi berusaha untuk mengumpulkan sejuta tandatangan.....
sambutannya........fuhhhh tengok gambar2 bawah....




Bersih 4.0 Cintakan Keamanan membuka counter mengumpul sejuta tandatangan CINTAKAN KEAMANAN Di Dataran Madras Lorong Tuanku Abdul Rahman Kuala Lumpur pada 9 Jun 2012.




Photo

Photo

Photo

Photo

Photo


sekian ✿*~ jangan lupa klik iklan ~*✿

4 comments:

Anonymous said...

Apa khabar Restoran Sekinchan Ikan Bakar? Ada untung ka?

matkitol said...

haram makan kedai haram jadah umno bn tau

Hati Muda said...

nampaknya kena tandatangan seorang 100 kali la baru cukup sejuta tandatangan kalau cam ni, kahkahkah!

nohas said...

Dataran Madras? haha...

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.