Ustazah Mashitah Perli Ustaz Azhar Idrus Maharaja Lawak ?

By
Advertisement

apabila ada ustaz bermain alat muzik dan menyanyi berceramah tanpa isi yang jitu atau berseloroh hampir sepanjang ceramah bagaikan Maharaja Lawak.

Kenapa agaknya ustazah yang suatu ketika dulu menjadi idola ramai sanggup menulis sebegitu?
Isu yang diketengahkan ialah 'tauliah' tapi perlukah nak sindir-sindir orang lain. Hanya orang buta yang tak nampak nak baca je yang tak tahu siapa pendakwah yang beliau maksudkan.
Berdosa besar ke berdakwah tanpa tauliah....bukan ajaran sesat pun!
Kalau kuliah yang disampaikan tu ada ajaran sesat....tangkap org tu bukan kutuk2 kat suratkhabar okey....
tak pasal2 orang beri komen negatif busuk hati dan sebagainya. Tak caya nnt baca kat komen2 bawah artikel tuh.

Tulis panjang-panjang pun tak guna.....sebab aku ni bukanlah sesiapa pun...orang2 biasa je yang cetek ilmu. Pekata baca je link nih.... Baca!

kalau rajin tengok video nih ..... nilaikan sendiri



mana lebih baik dengar ceramah UIA
atau
pergi tengok kpop?


 sekian ✿*~ klik iklan gak ehh ~*✿

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.