Luka...... kanibal gay porno akhirnya ditangkap!

By
Advertisement


Fuhhh.....akhirnya pembunuh sadis Luka Rocco Magnotta berjaya ditahan pihak polis Berlin selepas dia dikesan di sebuah cafe.

Ketika n3 nih di taip, jari tak  ketar...tapi jantung tak habis berdebar sebab secara tak sengaja terjumpa video 1 Lunatic 1 Ice Pick kat internet. Tengok sikit je..... setakat intro...masa tu mangsa masih bergerak-gerak  lagi atas katil lagi tapi kaki dah ada tali ikat....muka ditutup....Luka dah naik duduk kat atas badan mangsa....muzik iringan pulak......arghhhh......stoppppp....takut nak tengok!!!! setakat tengok gambar  SINI boleh lagi.

Pihak polis yang melakukan serbuan berkata Luka tidak melawan ketika ditahan.
Luka dituduh membunuh dan memotong tubuh pelajar Jun Lin.
Beliau dipercayai telah melarikan diri dari Kanada ke Paris pada Mei 26 sebelum pergi ke Berlin menaiki Bas  pada petang Jumaat.

okey....jom tengok gambar2.

Under arrest: Suspected killer Luka Magnotta was finally tracked down to an internet cafe in Berlin
Under arrest: Suspected killer Luka Magnotta was finally tracked down to an internet cafe in Berlin

Internet Cafe: The Spatkauf cafe in Neukoelln, a suburb of Berlin, where Magnotta was arrested
Internet Cafe: The Spatkauf cafe in Neukoelln, a suburb of Berlin, where Magnotta was arrested

Terminal 25: Inside the internet cafe, at the cubicle where Magnotta was discovered by police. A cafe employee spotted him looking at stories about himself
Terminal 25: Inside the internet cafe, at the cubicle where Magnotta was discovered by police. A cafe employee spotted him looking at stories about himself


Witness: Kadir Anlayisli recognised Magnotta at the cafe and called police
Witness: Kadir Anlayisli recognised Magnotta at the cafe and called police

CCTV: Interpol issued this undated photo of Magnotta passing through an unnamed airport security checkpoint. After the unsuccessful raid on Saturday, police do not know his whereabouts
CCTV: Interpol issued this undated photo of Magnotta passing through an unnamed airport security checkpoint. After the unsuccessful raid on Saturday, police do not know his whereabouts



 

baca lagi kat http://www.dailymail.co.uk
tak ada semangat nak taip dah.

errrr....rasanya aku sedang alami trauma!






0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.