Cuci Mata Kat Kedai Maya

By
Advertisement
Ini untuk kawan-kawan yang suka shopping secara online.... jom kita terjah kedai2 maya ni.... cuci mata sikit eheee....
Ini bukan kedai maya aku tapi kedai maya ntah sapa-sapa yang aku add /like kat fb. Jom terjah!!!

cantik? tengok harga sini


tuan punya kedai ni paling aktif update barang jualan dia kat facebook. Hari-hari ada je baju, handbag yang lalu lalang kat news feed aku...klik link ye
https://www.facebook.com/elzarababyboutique


ini pula khas untuk penggemar abaya....memang meletopppp design abaya kat sini......boleh tempah ikut citarasa
https://www.facebook.com/butikabaya.tini

tudunggggg....tudunggggg......lalalalala......yg ni aku tak leh tengok...waaaa.....syantek syantekkkkk (cantik) belaka..... bukan tudung je cantik....modelnya pun cantik juga
https://www.facebook.com/tudungonlineshop.tudungonlineshop

kedai ni jarang2 sikit wat promo tapi aku suka lepak sini cuci mata......
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001052867980

sini pun ada lagi......
https://www.facebook.com/pages/Hermosa-Collections/122694011183961?sk=wall

itu je la buat masa nih....banyak sangat link nnt juling lak mata....eeuuwww.....gurau aje!!!

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.