Hantu muncul dalam penggambaran drama

By
Advertisement


Susuk hantu wanita telah tertangkap imejnya muncul di penggambaran siri baru TVB 'The Rippling Blossom' .

Seorang pengguna internet melihat gambar imej itu,memfokuskannya dan disebarkan kepada umum dalam internet. Dari gambar, kelihatan seperti "wanita" itu mengintip dari dalam peti di dapur, di mana Cheung Chi-lam dan Michael Tse, pelakon-pelakon filem itu melakukan adegan dalam sesi penggambaran.

Pengguna Internet itu mengatakan, susuk "wanita" itu muncul pada minit ke-42 dari episode-13. Ketika wartawan menunjukkan gambar itu kepada Cheung, dia sangat teruja.

"Itu adalah adegan yang di ambil semasa penggambaran di TVB. Ketika saya melihat foto itu, saya agak terkejut dan teruja. Tapi saya fikir, imej itu mungkin disebabkan refleksi cahaya. Saya agak kecewa."

Dia mengatakan bahawa sesi penggambaran itu berjalan sangat lancar.

"Tidak ada yang aneh yang terjadi."

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.