Peserta Demo Beromen?

By
Advertisement
eeuuuuww
geli aku baca tajuk n3 hari ni...
tajuk biar gempak 
isi biar lepak!
^_____^

tadi aku masuk busuk..... nak tengok apa cerita panas. pastu aku nampak tajuk nih


HANPA NI NAK BEROMEN KA NAK BERDEMO NI? 
Baca n3 dan masuk pulak web http://jinggo-fotopages.blogspot.com/.
Bila tengok gambar kat atas tu memang nampak pelik.... pelik sebab kenapa dia tak solat bersama geng2 lain. Tapi mungkin la dia ada alasan tersendiri kan.... bab tu maleh nak komen.
Lelaki baju kuning tu memang Khalid Ismath dan gadis muslimah tu  isteri beliau....kan beliau baru berkahwin. Cuma pengantin perempuan ni tak pakai spek je. Kalau suami isteri maka tak salah pun kan beliau bermesra.

cuma yang jadi isu di sini ialah Syiah!
Aku harap anak-anak muda tidak tersalah pilih siapa yang nak di angkat sebagai ketua mereka.
Baca http://khalid-ismath.blogspot.com/.
http://khalid-ismath.blogspot.com/2011/08/ratusan-menyambut-seruan-imam-ayatullah.html

http://khalid-ismath.blogspot.com/2011/08/bersama-hujjatul-islam-negara-revolusi.html

http://khalid-ismath.blogspot.com/2011/08/syiah-iran-datang-malaysia-jakim-dan.html

Hati-hatilah wahai anak muda. Berjuang berjuang juga...tapi akidah kena jaga.0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.