wajah suspek kes simbah asid yang tak hensom....

By
Advertisement
suspek simbah asid
Inilah gambaran (fotofit) wajah suspek kes simbah asid yang dikeluarkan oleh pihak polis.


Eeeeeiiiiiiii......ini kalau dapat tangkap ni tak layak duduk dalam mana2 penjara kat Malaysia. Dia ni patut DIRENDAM DALAM TONG ASID!!! Biar dia rasa pulak best ke tak best kena asid tu....
Tu kira balas dendam la macam kes Ameneh Bahrami yang teruja nak balas dendam kat si penyimbah asid. Balas dendam mcm ni di panggil hukuman-qisas. Baru puas hatiiii...




Ni ada maklumat tambahan:



Jika benar suspek didakwa menggunakan motosikal bernombor pendaftaran WPV 4963, saya mempunyai maklumat untuk dikongsikan.

Melalui maklumat diterima daripada sumber boleh dipercayai, kenderaan menggunakan nombor penaftaran terbabit BUKAN motosikal Honda EX-5 tetapi kereta Proton Iswara 1.3 berwarna perak.

Pemilik kenderaan terbabit beralamat di Kota Damansara, Petaling Jaya, Selangor dan berbangsa Melayu.

Berikutan itu saya percaya suspek menggunakan nombor pendaftaran palsu untuk mengaburi mata pihak berkuasa.



0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.