Tauliah Ustaz Azhar Idrus ditarik! Ceramah di PICC dibatal, Inilah Malaysia Negara Islam

By
Advertisement

Akibat takutkan akan aura UIA yang bakal menarik belia-belia di Putrajaya sempena dengan Himpunan Sejuta Belia yang bermula 23 mei ini, Setiausaha Politik Najib, Dato Jailani Ngah telah meminta menghubungi JAKIM agar membatalkan tauliah UAI di PICC pada 26 mei ini....

 Arahan itu telah dikeluarkan melalui surat yang telah di faks kepada Pengarah JAKIM semalam untuk menarik serta-merta tauliah tersebut...
GAMBAR DI BAWAH NI  KULIAH AGAMA PERDANA USTAZ AZHAR IDRUS DIPADANG KOTA LAMA PULAU PINANG

FOTO-FOTO SEBAGAI BAHAN BUKTI DAN BUKAN CAKAP PAKAI AIR LIUR BASI..... DISEKITAR KULIAH AGAMA PERDANA USTAZ AZHAR IDRUS DIPADANG KOTA LAMA PULAU PINANG......

MENDAPAT KERJASAMA YANG AMAT ERAT DARI KERAJAAN DAP/PR PULAU PINANG PIMPINAN YAB LIM GUAN ENG...

4 comments:

RULZA said...

nyampah..ingat bebudak yang pi ceramah ustaz azhar ni nak pi hari belia biend tu..org pun dah tau nilai..

depa ada kosa buleh la macamtu..grrrr

sha my heart said...

Isk, benda baik dihalang2..
Konsert banyak2 dr dalam dan luar negara senang pulak dpt kelulusan.
Tak nahi mungkar, amal makrur betul la.

sha myheart

Anonymous said...

maaf kawan2.. azhar idrus sendiri tukar venue.. bkn sebab pembatalan PICC tu dengan sengaja.,

Anonymous said...

ustaz azhar tukar venue sbb ape?hehe..kwn aku keje picc tu ckap mmg kene batal,klu buat jugak,lalulintas or ape2,x akan dipertanggungjawabkan.aku lak baru plan nk g,umah dekat je picc tu presint 5.klu masuk kan program uai ape salah nye,lagi rmai nak capai sejuta org tu.

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.