Wajarkah Melawat Kamal Attartuk

By
Advertisement
Semua orang tahu Najib berada di Turki untuk  lawatan rasmi.

Semua orang tahu siapa Mustafa Kemal Atatürk.

Berdasarkan laporan akhbar di atas, Najib diberitakan telah ke Makam Anitkabir untuk memberikan penghormatan kepadaMustafa Kemal Atatürk, bapa sekularisme, orang yang mengkhianati Islam, dan orang yang mengubah Turki menjadi negara sekular.

Berdasarkan sejarah Mustafa Kemal Atatürk, wajarkah Najib melawat dan memberikan penghormatan di kubur Mustafa Kemal Atatürk? Adakah Najib dan geng turut mendoakan kesejahteraan pengkhianat Islam itu?

Aduhai, Najib! Tiadakah tokoh/ulama BN yang menasihati Najib?!!Gambar : Najib Melawat Dan Letak Kalungan Bunga Di Makam Mustapa Kamal Ataturk

Kat malaysia dah kata haram letak bunga kat makam pahlawan. Letak kat peruntuh khilafah Islamiyyah Turki, kamal Attaturk takpe ke? Mana ulama UMNO ni???
Makam Anitkabir tempat "bersemadinya" jasad Mustafa Kemal Atatürk yang tidak diterima bumi.
  Siapakah Kamal Antartuk? Baca Sini....
  

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.