LELONG ZHULIAN

By
Advertisement
CH 8650 RM299
KINI RM 220
TERMASUK POS
PT 8121 RM 157
KINI RM 100 SHJ
TERMASUK POS

PT 8347 RM 69
KINI 50 SHJ
TERMASUK POS
BT 8690/ 16.5 RM 198.00
KINI RM 150 SHJ
TERMASUK POS
BT 8630 / 19 RM 214.00
KINI RM 150
TERMASUK POS

P/S: TUJUAN JUAL DGN HARGA MURAH GILERRR
ADALAH UNTUK
MENGHABISKAN STOCK YG SEDIA ADA

~~*kalau minat tinggallah komen kat bwh *~~

6 comments:

ticher ina said...

waaaaaaahhhhhhhhhhh.........
minatnyeeeeee....
gelang2 tgn die gojes2

aiyang said...

memang lah cantik....kalau yg lain2 kena oder....hihihi...

kundur said...

nak...nak...suka gelang yg biji2 tu...

kundur said...

yahoooooo...boleh komen,....:)

kundur said...

akkkakkkkkk,....lin jadi kundurrrrr,.......huhuhuhuhu....

aiyang said...

umai sadapnya ngaran....hahhaha...lin yg biji2 tu meeeeemangggg cantik.....paaalingggg lakuuuuu...tapi tak ada offerlah...harga normal je...

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.