SIAPA BEN ASHAARI?

By
Advertisement

 Ben ashaari memang tidak asing lagi dalam dunia blogger.Ben ashaari merupakan seorang blogger otai yang dah lama bertapak dalam dunia blog.Kalau terjah kat mana-mana blog, mesti ada backlink Ben ashaari hampir kat setiap blog.Kadang-kadang,mesti ada entri mengenai blog ben ni. Apapun, Ben ashaari ni memang unik sebab sentiasa update blog beliau setiap satu jam.Sumber trafik ke blog ben adalah 70 peratus daripada pembaca setia(loyal reader) atau followers blog ben sendiri.Manakala 30 peratus lagi sumber daripada enjin pencarian.

Blog ben juga mempunyai lebih 9 ribu followers (patutlah ada kat mana-mana blog). Blog ben ashari merupakan blog personal yang mengisahkan kehidupan beliau sendiri. Ayat yang digunakan dalam blog ni amat sempoi dan santai.Mungkin ni juga salah satu faktor blog ben mandapat ramai pembaca yang sememangnya sempoi.


Errr ada lagi....kalau anda berminat untuk mengenali siapa jejaka kacak malaya niii....sila la intai sendiri yee...

P/s: klik http://www.benashaari.com untuk kealam yang santai.


SAMBUNG SIKIT LAGI.....waaaaa ...patutlah semua orang sibuk2 ngan beliau...rupanya ada contest JOM GEGAR BLOG rupanya....dan aku baru perasan setelah contest itu tutup tengah malam tadi setelah mencapai penyertaan yg ke 1000...huwaaaaaaaaaaaaa
nak tau kenapa aku kuciwa...sbb aku jd follower jugak  tapi syarat penyertaan dia aku tak ikut...huwaaaaaaa
eemmm...tak apalah...tak apa...it's ok...huhuhu


Read more: SIAPA BEN ASHAARI? |melvister.com 

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.