Siapa Kamal Antartuk

By
Advertisement
 ANTARTUK LAKNATULLAH ALAIH.Kamal antartuk merupakan orang yang bertanggungjawab dalam menjatuhkan Khilafah Islam.Kepercayaan yang diberikan oleh pemerintah Islam digunakan sepenuhnya untuk menjatuhkan Islam.Bangsat ini telah berpakat dengan british dan barat dalam menjatuhkan Islam.

Ramai yang beranggapan Kamal tatu ini yang membebaskan anatolia dan palestin dari british sedangkan beliau sesekali tidak bertempur dengan british.Tiba-tiba sahaja british lari sekaligus menunjukkan ada pakatan antara mereka ini.Siapa Kamal Antartuk ini.Beliau merupakan seorang yahudi Daunamah.Nenek moyangnya sememangnya yahudi yang asal.Keluarga beliau berpindah dari sepanyol ke Salonika salah sebuah kota di turki.

Beliau lahir disini,Selonika merupakan sebuah bandar dalam negara Greek yang merupakan tanah jajahan Khilafah Islam pada masa ini.Ayah beliau dikatakan Ali Refa Arfanda seorang pengawal di jabatan kastam.Tetapi ada yang menyatakan Ali Refa hanyalah ayah tiri.Antartuk bermaksud bapa orang Turki.Beliau menyebarkan fahaman Kemalist iaitu fahaman yang mahu maju,pensekularan dan pembaratan.Pegawai kepada beliau iaitu H.S.AMSTRONG pernah menulis dalam bukunya Al-Zibu Al-Aghbar yang menyebut bahawa Antartuk keturunana Yahudi yang berpindah dari Sepanyol ke salonika seramai 600 keluarga.

Mereka mengaku memeluk islam pada tahun 1683 M.Walaupun mereka ini mengakui memeluk Islam tetapi masih berpegang kepada yahudi secara senyap-senyap.Ini diakui oleh Bekas presiden israil yitzak zifi dalam bukunya Daunamah yang diterbit pada tahun 1957M.Ada sebahagian yang menggap mereka dari nabi bani israel ...Antara mereka adalah Daunamah yang peluk islam tetapi amal yahudi.

Antara kejahatan terbesar beliau ialah Mengubah Assalamualaikum kepada Marhaban Bikum (selamat datang)
Menubuhkan sebuah parti iaitu Parti Kebangsaan dan Kebebasan semata-mata menjatuhkan Khilafah Islam.

Memansuhkan kementerian wakaf dan Kementerian undang-undang syariah.Ini mengabaikan orang miskin dan anak yatim.
Sekolah agama ditukar kepada sekolah awam.
Dalam tempoh yang singkat beliau berjaya menghapuskan Hari raya dan melarang haji ditunaikan.

Membenarkan perkahwinan islam dan bukan islam.
Membakar akhbar,tangkap pengarang dan awasi ulama dengan ketat.
Beliau tidak punyai istri,Latifah hanim hanya bertahan selama setahun kerana tidak tahan dengan kefasidannya.
Membenar pemakaian tudung dengan syarat pakai skrit.
Pakai seluar panjang beserta topi dan tali leher.

Galak minum arak secara terbuaka.Galak majlis tarian dan dedah aurat.
Paksa tulis Quran dalam bahasa turki.Azan dalam bahasa turki.Perkataan arab dan parsi dibuang dalam bahasa turki.
Ucapan di Belikesir -agama perlu dipisah dengan kehidupan sedangkan fatwa mufti Ottoman pisah ugama dengan kehidupan adalah jalan mudah untuk kafir.

Jemput arkitek luar ukir patungnya di setiap bandar.
hAPUS iSLAM SEBAGAI AGAMA RASMI.
Undang undang perkahwinan barat diguna pakai.
Masjid ayasophia dijadikan muzium.Banyak masjid dijadikan gereja.Masjid ditutup dan sembahyang jemaah dilarang.
Hapus kalendar islam.
Batal undang waris dan faraid secra Islam.
anggap dirinya sebagai tuhan.

SESUAI DENGAN KEJAHATANNYA ALLAH TELAH TURUNKAN AZAB YANG PEDIH KEPADANYA

Hadapi sakit kulit melampau sehingga ke kaki.
Sakit jantung
Darah tinggi.

Penyakit panas sehingga menyuruh bomb menyiram rumahnya 24 jam.Semasa tidur diletakkan ais di kain selimut.Beliau juga dibawa ketengah lautan bagi kurangkan panas namun tidak berhasil.Pada 26.09.1938 beliau pengsan 48 jam kerana tidak tahan panas sehingga hilang ingatan.Pada 09.11.1938 sekali lagi pengsan selama 36 jam dan mati.

Mayatnya tidak dikunjungi dan tiada siapa yang naka mengafan,mandi dan sebagainya.Adik perempuannya minta ulama sembahyangkan.Mayat diawet 9 hari 9 malam.

Semasa nak ditanam bumi tidak terima dan diawet selama 15 tahun sehingga 1953 di muzium Etna grafi.
Akhirnya ditanam juga di sebuah bukit dicelah batu marmar seberat 44 tan dengan keranda timah.

(marmar seberat 44 tan)

ULAMA TURKI MENGATAKAN BUKAN SAHAJA BUMI TURKI BAHKAN SELURUH DUNIA ALLAH TIDAK AKAN MENERIMA MAYATNYA

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.