makanan dalam tin yang xtreme

By
Advertisement
sila pilih mana-mana hidangan yang anda suka

yang ni ikan ke apa ntah
gigi ikan piranna kot
yang ni no 1 ngeri

perghhh

ni pun ado...hehe


Canned Silkworm Pupae



ular pun ada

kari daging buaya?
wow!!!

ooo
ni binatang yang suka buat bunyi bising tu kan
duk dalam tin mesti senyap!
ngeri tak.... aku kan suka post yang ngeri2...ekekeke.... pastu tu sibuk gak nak ping kat BUSUK. Tapi biasanya n3 macam ni tak dapat sambutan pun..... aku tengok aliran minat pembaca blog ialah pada perkara2 hiburan...kisah artis, perempuan seksi dan ada unsur2 sx....eeiiii tak de menda lain dalam otak dorang ni.... kalo ping pasal politik laaaagiiii sepi....hanyut ke laut....heee.... nak buat macam mana kan adik2.

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.