Lihat ni perangai Awang Hitam yang seperti binatang - video

By
Advertisement

video ni bukan di rakam di Malaysia tapi di luar negara....mungkin Afrika....mungkin Ghana...mungkin Uganda....tak kisah. Tapi tengok la perangai awang hitam nih... takde perikemanusiaan, ganas, tak ada undang2 dan seperti binatang. Kat dunia ni bukan tak ada kejadian bunuh membunuh nih... ada .... tapi tak de la di buat di tempat terbuka.... beramai-ramai seperti satu pesta keramaian pulak.....siap boleh rakam-rakam..... dan yang paling ngeri ialah sangat suka bakar orang hidup-hidup. Rakyat negara apakah ini?
dah tengok video..... tu kat luar negara. Kat dalam negara kita ni pulak apa cerita?






ohhh..... kemudian bila datang negara orang berlagak seolah-olah kaulah lelaki budiman. Tutur kata manis kalah kilang gula.... maka tersungkurlah perempuan-perempuan sangap. Hitam macam ni pun korang boleh?
Bukan takat bagi duit tapi body sekali kau bagi kat gagak hitam nih....eeuuwww.





yesss
memang biadap
abis tu nak buat macam mana
dah berlambak-lambak dah dorang kat negara kita nih
halau balik?
tak adooooo.....!!!!

3 comments:

khairul said...

Diorg nie mandrem kuat sangat..tu yg awek kat sini banyak yg tersungkur...:)

Hati Muda said...

betina melayu suka tengok blue sebab tu jadi macam tu. pengaruh blue la tuu! jantan melayu jadi mangsa dapat barang 2nd hand tapi bayar harga barang baru... kahkah!

Sis AI said...

Ya Allah.. Sy sjujurnya rsa.. Hmm.. Knapa ya kita org Mlayu ni mmg sgt baik? Prasan tak, ngara kita makin lama makin rmai kaum? Kita tak kisah klu dibanjiri kaum yg baik2, tp.. Skrg, tgk apa yg jdi. Kita nk brsangka baik, tp on the same time kna extra careful.. Prempuan kna jga aurat btul2.. Klu tak smua ni boleh jdi..

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.