BERITA PALING GEMPAK > RUMAH MEWAH ANUAR IBRAHIM DI WASHINGTON DC TERBONGKAR

By
Advertisement

wowww
terkejut gorila jap baca berita kat blog nih
tahniah kat tuan blog nih sebab dah berjaya membongkar harta DSAI di luar negara...oooo ingatkan lembu je ada kondo kat luar negara...ekekekeke
baca la kat sini
besar giler rumah DSAI

mesti makcik pakcik percaya...huhhh.... 
meh sini pakcik makcik
kat sini ada banyak lagi rumah mewah DSAI tau
boleh pilih mana yang berkenan....ekekeke



kesian kat papa gomo .... ntah apa2 cerita je la dia reka.... lagi kesian kat peminat beliau ....hidup2 kena goreng ekekeke.... 

2 comments:

Anonymous said...

Dalam hal ini, aku sangat respek group Rafizi dan Jinga 13 yang dapat membuktikan kondo2 milik keluarga saudagar lembu di KL dan Spore. Mereka dapat membuktikannya dengan usaha yang sebenar hingga saudagar lembu tergolek dog.

Berlainan pula dengan group ameno yang pandai mencipta reka cerita dan membuktikannya dengan usaha mendownload gambar dari internet sebelum mengubahsuaikannya.

Sekarang tahukah anda, siapa raja fitnah terulung di malaysia???

Sis AI said...

Waaah.. Brdosa besar klu brita ni satu fitnah smata2.. Smoga Allah SWT bukak pintu hati penfitnah ni..

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.