WOW ! HENSOMNYA TUNANG IRMA HASMIE

By
Advertisement


wow.......hensomnya tunang irma hasmie
kalau banding dengan nabil?
uhhhhh.......jauh panggang hihikkk
ehhh tak baik.....tak baik kutuk orang nih
harap kekal bahagia selamanya

gambar tunang irma hasmie
Gambar Reza Syah Tunang Irma Hasmie

Mungkin ramai yang tertanya-tanya dan ingin melihat gambar Reza Syah Azmeer, jejaka yang menjadi tunang Irma Hasmie. Hatta Dolmat melalui Facebooknya telah berkongsi gambar tersebut. Di atas adalah gambar Reza Syah Azmeer, tunang Irma Hasmie.
Di bawah pula beberapa gambar sekitar majlis pertunangan..sila layari The Kliker  Wedding & Portrait Photography di Facebook untuk lebih banyak lagi gambar.

irma hasmie
.
irma hasmie tunang
.
irma hasmie
.
irma hasmie
.
irma hasmie tunang


Read more: http://www.nescafeais.com/reza-syah-tunang-irma-hasmie/#ixzz1qBz3STaL

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.