PANAS! video kanak-kanak dibuli di China tersebar

By
Advertisement

SATU DUNIA DAH TAHU ORANG CHINA ADALAH BANGSA YANG KEJAM DAN TIDAK MEMPUNYAI HATI PERUT. SEBELUM INI VIDEO KANAK-KANAK YUE YUE YANG DILANGGAR DUA KALI TETAPI TIDAK DIPEDULIKAN OLEH ORANG YANG LALU LALANG TELAH MENDAPAT KECAMAN DUNIA. BEGITU JUGA VIDEO SEORANG WANITA YANG BERGELUT DAN DITIKAM BERTUBI-TUBI DI JALAN TAPI TIDAK ADA SESIAPA PUN YANG MEMBANTU. ITULAH CARA DAN BUDAYA MEREKA YANG SEPERTI TIDAK MEMPUNYAI PERASAAN.
VIDEO KALI INI MENUNJUKKAN BAGAIMANA SEORANG KANAK-KANAK DI BULI OLEH ORANG DEWASA DAN ORANG RAMAI CUMA BERKERUMUN SEOLAH MENYAKSIKAN SATU PESTA YANG MENYERONOKKAN. TIDAK DAPAT DIPASTIKAN APAKAH KESALAHAN KANAK-KANAK KECIL INI....  SUNGGUH KASIHAN MELIHAT KANAK-KANAK INI KETAKUTAN DAN JUGA KESAKITAN.  WALAU APAPUN KESALAHAN YANG DILAKUKAN WAJARKAN MEMPERLAKUKAN KANAK-KANAK SEBEGINI? STUPIDO....!

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.