Geli......ulat bersarang dalam mulut

By
Advertisement
 iskkkk...
iskkkk....
iskkkk.....
kussss.......
 nyeri rasanya otak kat dalam kepala ni tengok gambar nih
macam mana ulat2 ni boleh bersarang kat gusi tu eh....
hisss......
agaknya dia makan makanan yang tercemar 
yang dah dihinggapi lalat
lalu telur lalat melekat kat gusi
lalu telur menetas dan ulat2 dengan meriahnya mengorek gusi
membesar dengan sihat
fuhhhhh....
atau
ke orang ni ada penyakit serius
hiv positif ke?
sebab seks oral?
dosa banyak sangat mengumpat /memfitnah?
apa pun
pasni ambik teropong dan cermin dan belek mulut masing-masing.

ps: gambar ni sangat sesuai ditunjukkan pada anak-anak yang malas gosok gigi.




2 comments:

hetty said...

sdapnya mkn ulat ..(agak-agak je ) yarckkkk!!!

TMM 999 said...

Wowww, lezat..

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.