Video kekejaman regim syiah yang tak sanggup untuk dilihat

By
Advertisement


Amaran!!!
Anda dilarang untuk membuka dan melihat isi kandungan video ini jika anda tidak kuat semangat atau lemah jantung.

Menurut maklumat video ini dilakonkan oleh pihak syabbihah yang menyamar sebagai  Tentera Pembebasan Syria  untuk memberi gambaran buruk kepada para mujahidin.
Lihat betapa kejamnya puak syiah menyembelih seorang ahli sunni.
Semoga Allah menghancurkan mereka dan membalas perbuatan mereka dengan azab yang maha pedih dgn segera.  Aamiin.....

✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye... ~*✿

1 comments:

Suasana Politik Malaysia said...

As salam. Memang pedih melihat penderitaan saudara seagama kita diperlakukan sebegitu. Tapi dalam tidak kita sedari, "kekejaman" yg agak serupa walaupun bukan drpd segi fizikal itu, sedikit sebanyak sudah melanda dlm negara kita.

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.