Laman sesawang NFC digodam

By
Advertisement


Sumber maklumat diambil daripada MiLo SuaM.WELL.PLANNED.CORRUPTION

"Rafizi Ramli Adalah Wira Rakyat! Orang sepatutnya yang kamu tangkap ialah Shahrizat anak beranak. Amaran dari Kami! jangan memperbodohkan rakyat ! Seluruh Rakyat Malaysia akan tentang UMNO BN habis-habisan!" - Hacker SGP Cyber Army


Laman web tersebut yang digodam oleh SGP Cyber Army adalah sebagai tanda protes terhadap penahanan Rafizi Ramli yang sebelum ini telah mendedahkan penyalahgunaan wang dana ternakan lembu oleh syarikat milik keluarga bekas menteri wanita yang juga merupakan ketua wanita umno itu.

Dibawah adalah printscreen laman tersebutDan tinjauan pagi tadi mendapati ianya telah di disable.


Bukan main cepat lagi pihak pengurusan NFC menyelesaikan perkara ini, kerana tidak mahu malu dan bisnes mereka terjejas NFC begitu cepat menutup sementara laman web mereka.

Tapi bila diminta beri penjelasan berkenaan penggunaan kad kredit dan isu penyelewengan lain, bukan main lambat mereka respon.. 

Fikir-fikirkan la, "Janji Dicapati"✿*~ sila tekan like jika suka dengan apa yang anda baca....tq ~*✿

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.