SUSULAN KES BUNUH DI HADAPAN KELAB MALAM MADURAI - POLIS CARI ORANG DALAM GAMBAR!

By
Advertisement


Photo

Photo

Photo

Photo

Photo

PADA 26 HB OGOS, 2012 JAM LEBIH KURANG 05.07 PAGI PIHAK POLIS TELAH MENERIMA MAKLUMAT MENGATAKAN PERGADUHAN DIANTARA KUMPULAN LELAKI MELAYU DENGAN KUMPULAN LELAKI INDIA DI HADAPAN KELAB MALAM MADURAI JALAN DORAISAMY KUALA LUMPUR. BERTINDAK DARI MAKLUMAT ITU SEPASUKAN POLIS TELAH DIKEJARKAN KE TEMPAT KEJADIAN DAN MENDAPATI DUA MANGSA PERGADUHAN TELAH MATI TERKENA TEMBAKAN. KES INI DIKLASFIKASIKAN SEBAGAI KES BUNUH DAN DISIASAT DI BAWAH SEKSYEN 302 KANUN KESEKSAAN. 


SEHUBUNGAN DENGAN ITU PIHAK POLIS INGIN MENGHUBUNGI PEMANDU KENDERAAN JENIS PROTON WIRA AEROBACK NO PENDAFTARAN BGE 6660 YANG TELAH MEMBAWA SALAH SEORANG MANGSA KE HOSPITAL BAGI MENDAPATKAN RAWATAN UNTUK MEMBANTU SIASATAN. 

DISAMPING ITU PIHAK POLIS JUGA INGIN MENGHUBUNGI INDIVIDU-INDIVIDU SEPERTI GAMBAR BERIKUT YANG DIPERCAYAI DAPAT MEMBANTU PIHAK POLIS DALAM MENYELESAIKAN KES INI. 

MANA-MANA ORANG YANG MEMPUNYAI SEBARANG MAKLUMAT BERKAITAN INDIVIDU TERBABIT DIMINTA MENGHUBUNGI BILIK GERAKAN JSJ D9 IPK KUALA LUMPUR DI TALIAN 03-21460685 ATAU MANA-MANA BALAI POLIS BERHAMPIRAN.
✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye... ~*✿

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.