Cara Mengempiskan Perut Yang Boroi

By
Advertisement  • lakukannya selama 3 minit sehari. Anda boleh melakukannya ketika membuat kerja-kerja yang lain.
  • Yang pentingnya di sini menghembus/ meniup nafas kuat-kuat  selama 5 saat.
  • Menurut pakar ketika kita bernafas otot perut adalah lebih banyak  dgiunakan ketika menghembus nafas berbanding menarik nafas.
  • Dengan menggunakan straw yang ditutup separuh, penngunaan otot perut menjadikan kesannya berlipat kali ganda.
  • Beberapa orang yang melakukannya selama 2 minggu mendapat hasil yang berbeza-beza tetapi berjaya mengecilkan saiz perut mereka.
Tak Percaya? Cubalah!!!!

http://www.ntv.co.jp/ito-ke/ “Ito-ken no Shokutaku”

1 comments:

saya YANA said...

yeke.. makan macam2 wat cam tu je..? senang nye.. haha..

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.