Pakej Mr. Right - jom kita serbu!!!!

By
Advertisement
pink pink pink....i lovesssss pink
tadi masa layan fb ternampak lah berita ni 
teruja juga nak memiliki
tapi sesuai ke ngan umur ku yang dah ...uhuk..uhuk...segan nak cakap
ramai remaja di luar sana yang memang meminati penulisan ain maisarah
khabarnya beliau pun dah bergelar jutawan....cayalah
memang best pun cerita2nya...
tak caya setiap hari Sabtu bacalah kisah Jutawan Gedik yang di siarkan di akhbar Berita Harian.


Sempena Pesta buku Antarabangsa yang berlangsung sekarang ni
Jom kita serbu kedai pink Ain Maisarah!!!
Nombor kedai H01 dan H02 berhadapan dengan Pejabat Pos dalam PWTC. 


Ini adalah pakej istimewa sempena Pesta Buku PWTC yang sedang berlangsung sekarang ini.

Namanya Pakej Mr Right.




Pakej ini mengandungi :

1) Secret Box The Wannababes
2) Manuskrip Mr Right Selebriti
3) Manuskrip Zara Damansara
4) Secret Book The Wannababes
5) Novel, Cinderellah VS Rapunzellah
6) Novel, Duyung Diva dan Si Tanggang
7) Novel, Diari Super 3G
8) Novel, Hero Rebut Popular
9) Poskad terbaru 5 keping
10)Novel Comel, kesemua 12 judul.
11)Beg Kotak Eksklusif
12) Cabutan Ang Pow Pink
13) Buku, BSB Edisi 1
14) Buku, BSB Edisi 2
15) Buku, Profail The Wannababes



Harga kesemua ini adalah RM120 dan setelah diberikan diskaun harganya RM90. Mesti beli!

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.