Dato Siti Mengandung

By
Advertisement
Melodi tengahari tadi ada mengeluarkan cerita sensasi nih....
sibuk je kan dorang tuh....
sikit2 tanya bila dato ct nak mengandung
ingat mengandung nih macam buat kek agaknya
bila nak buat jadi terus
nih kan ke kerja Allah
kalau Allah belum bagi rezeki lagi berusaha macam mana pun tak akan ada
heboh2 ni pun sebab gambar nih (cilok kat internet)
nampak perut dato ct macam orang mengandungkan?
tapi aku suka jawapan dato Ct....
hihihi.....





ni pun cilok dari internet gak...

Ps; ; jawapan dato ct ni sama lah dengan jawapan aku...ekekekeke
selalu bila orang tanya "mengandung ke....?"
dan aku pun jawab "ye....." ------->"MENGANDUNGI LEMAK!!!!!!"
wakakakka.......
agaknya orang ni memang tak leh bezakan perut perempuan mengandung dengan perut buncit nih...
hurmmm...org banyak makan ada ke perut dia kempes...hehehe....sibuk je tanya2
(gerammmm)


http://my-sensasi.blogspot.com/2011/03/dato-siti-nurhaliza-hamil-nampak-baby.html

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.