woiii....orang2 kampung yg suka bersumpah!!!!

By
Advertisement





woiiiii orang-orang kampung sekalian.....mari lerrr tengok video niiiiiiiiiiiiiiiii......
eheeee......aku sebenarnya bukan nak ulas pasal eskay punya sumpah......yang tu korang boleh baca  sendiri kat bawah video nih....ada beratus2 orang dah bagi ulasan..............tapi aku nak korang dengar baik2 apa yang uztaz tu cakap pasal sumpah ni....jgn suka2 nak bersumpah terutama nak menuduh orang berzina.

dalam hidup kita sehari2 ramai je orang yg suka bersumpah ni....sikit2 sebut
SUMPAH I TAK BUAT!!!
DENGAN NAMA ALLAH SUMPAH I TAK BUAT!!!!
SUMPAH I TAK KENAL PUN PEREMPUAN TU!!!!
SUMPAH I TAK PERNAH CURANG!!!!!
SUMPAH SAYA TAK CURI MOTOR TU!!!!
SUMPAH AKU TAK KACAU AWEK KAU!!!
LAGI????
macam2 lah lagi korang punya SUMPAH, SUMPAH SERANAH???? SESUMPAH????

walau tak pergi masjid buat press con mcm ni....kat rumah pun boleh jadi gak angkat sumpah...kat taman bunga.....kat pasar malam....kat mana2lah....

jadi kepada orang yg suka sangat bersumpah ni...terutama bersumpah sebab nak menyelamatkan diri dari kekantoian.....korang dengarlah baik2 apa yg ustaz ni kata. Jangan jadi orang FASIK!!!! ustaz dengan jelas bagi penerangan bahayanya FASIQ jadi dengar baik2 okayyyyyy.....!!!!!!

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.