Janji dikerati - Gua berani kerat ko** laa klau pandalela menang pingat mlam nih!

By
Advertisement

fuhhh..... kecoh jap dunia fb hari ni
semua kerana status fb si Johari Pain
Pandalela dah menang pingat pun
agak-agak dia dah potong ke belum anu dia ekkkk...... kekeke
tak pasal-pasal nama kau meletopsss sama dengan Pandalela dik....syabas!!!

ps: lain kali sebelum posting status kat fb tu fikir la dulu tujuh lapan puluh kali.... sekarang ni nak buat macam nih.... janji dikerati ke atau janji dicapati.....kekekeke

✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye... ~*✿

3 comments:

Saleha said...

oh kene bersunat 2x lah erk.. kira bernazar ke tu?

Cik mama said...

aii ckp tak pk dulu laa tuuu..

yusuflaili(Goku) said...

salam;
tulah pandang rendah sangat kebolehan orang lain...kalau dah berniat cam tu kenalah tunai dahlah berniat dalam FB pulak tu semua orang dengar..

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.