Bodohnya.... adakah patut tanya orang Kafir tentang perlaksanaan HUDUD!

By
Advertisement


Sakit hati betul tertengok buletin 3 suku malam semalam. Isu bawah ni lah.....
YDP Agong Islam.... perdana menteri Islam..... agama rasmi Islam ... tapi nak laksana hudud tanya kat orang kafir....eiiiiii bodohnyaaaaaaaaa!!!!!
Wartawan yang tanya soalan tu pun Islam jugak..... penyampai berita pun Islam jugak tapi muka macam tak bersalah je mainkan isu nih.


Hudud: Karpal tidak berganjak





Hukum Hudud = Hukum Al-Quran > Hukum Allah untuk orang ISLAM.

Kenapa orang KAFIR sibuk menghalang perlaksanaan Hukum Hudud...?

Tolak Hukum Hudud = Tolak Hukum Al-Quran = Tidak beriman kepada Allah = KAFIR.

seolah-olah HUKUM ALLAH kini ditentukan oleh orang kafir... orang islam kena tunduk & melutut kepada orang Kafir Harbi...

Salah siapa sekarang ni bila pelaksanaan hudud tidak dapat dijalankan di sebuah negara Islam.
grrrrrr.........


✿*~ tekan like jika suka dengan apa yang anda baca....tq ~*✿

7 comments:

tungkaran hati.blogspot said...

Perjuangan PAS kini ditentukan oleh orang kafir... Pejuang PAS kena tunduk & melutut kepada orang Kafir Harbi untuk tidak melaksanakan hukum Allah ! ! ! PAS rela bartakebeer daripada bertakbir !

aiyang said...

PAS SAHAJA KE YANG KENA LAKSANAKAN HUDUD? HABIS TU UMNO BUAT APA?

aiyang said...

PAS SAHAJA KE YANG KENA LAKSANAKAN HUDUD? HABIS TU UMNO BUAT APA?

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Hanya orang bodoh saja kata persoalan itu bodoh... Nie teman nak tanya sket...

OK, kalau hukuman hudud itu berjaya dilaksanakan... Apakah hudud itu hanya digunakan kepada pesalah Islam sahaja? Tentu la tidak kan... Ianya sepatutnya meliputi semua warga negara Malaysia. Saya sokong, perkara hudud itu diperjelaskan kepada masyarakat bukan Islam, tapi adakah PAS menerangkan soal Hudud kepada rakan pakatannya DAP & PKR. Bukankah DAP dari awal lagi menentang penubuhan Malaysia sebagai sebuah nefara Islam? So, bila agaknya PAS nak menperjelaskan isu hukum hudud kepada rakan pakatannya? Perjelaskan lah... jangan di ubah hala tuju pejuangan parti... Tapi nampak gayanya, PAS sendiri pun sudah mengubah hala penjuangannya sendiri...

ANUAR said...

Islam cara melayu...hukum Allah pn bole pilih2...alahai...

ANUAR said...

Islam cara melayu...hukum Allah pn bole pilih2...alahai...

suara kuantan said...

PAS=PARTI ARTIS SEMALAYSIA..

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.