LOL....kondom Zac Efron Jatuh di Red Carpet

By
Advertisement

Zac Efron condom
Zac Efron mengalami kejadian memalukan saat Aktor Hollywood tersebut menghadiri premiere film terbarunya iaitu The Lorax, yang pastinya membuat wajah aktor berusia 24 tahun itu merah padam.
Pasalnya saat ia berjabat tangan dengan seorang fans, tiba-tiba sebuah kondom jatuh dari dalam sakunya, sesaat sebelum berpose di red carpet.

Pasti  saja semua pasang mata yang hadir dalam acara tersebut langsung tertuju pada benda yang jatuh dari saku aktor tersebut.
Sambil tertawa malu Efron kemudian kembali berpose dan segera mengenakankacamata hitam guna menyembunyikan rasa malunya.
Meskipun  Efron dengan cepat memungut kembali kondom yang jatuh, namun tetap saja insiden memalukan ini sempat dirakam  kamera, dimana banyak orang yang mempertanyakan alasannya membawa kondom pada acara penting seperti ini.

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.