Lelaki Bengkokkan Syiling Dengan Kelopak Mata

By
Advertisement
Seorang lelaki mempunyai keupayaan luar biasa yang mana ia mampu membengkokkan duit syiling dengan hanya menggunakan kelopak mata sahaja. Jom saksikan video ini.
Lelaki Bengkokkan Syiling Dengan Mata | Seorang lelaki pelik mempunyai satu kuasa luar biasa yang mana dia berupaya membengkokkan wang syiling dengan menggunakan mata sahaja. Jom kenali beliau, nama beliau ialah Sayyed Muhammad Ahmad Abdallah dari Mesir dan beragama Islam. Dia telah berkahwin sebanyak 28 kali dan mempunyai 35 orang anak. Sekarang dia mempunyai 4 orang isteri. Beliau dikatakan mempunyai kekuatan fizikal sebanyak 260 kuasa kuda iaitu bersamaan kekuatan 30,000 lelaki dewasa.

Saksikan video di atas ini untuk melihat kuasa luar biasa lelaki ini.
Ini ialah antara fakta tentang diri lelaki pelik ini:
  1.     Mengelak untuk berjabat tangan dengan orang, kalau salam patah riuk jari tangan orang.
  2.     Makan daging mentah tiap2 hari minum butter (mentega).
  3.     Pernah dipenjara kerana lari dari khidmat tentera, diampunkan oleh presiden.
  4.     Boleh bengkokkan duit syiling dengan kelopak mata je.
  5.     Boleh koyakkan duit syiling dengan jari.
Sumber Melayukini.net - Hebatkan lelaki pelik ini? Tiada yang mustahil yang berlaku dalam dunia ini. Secara normalnya, mata tidak mempunyai otot yang mampu membengkokkan syiling. Jangan kata mata, guna jari pun tak boleh.

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.