Kemunculan Wajah Setan di Sofa Hebohkan Twitter dan Facebook!

By
Advertisement

Sekilas kita melihat pada pandangan pertama, tidak ada hal yang aneh atau ganjil yang tampak dalam gambar ini. Namun jika diperhatikan dengan teliti, maka anda akan melihat penampakan wajah setan dalam foto ini.
Demon in sofa
Dapatkah anda menemukan penampakan setan dalam foto ini?
Foto ini telah menjadi hit para pengguna Twitter dan Facebook yang terbagi atas orang-orang yang melihatnya, dan mereka yang tidak bisa menemukannya. Namun sebenarnya penampakan wajah setan tersebut berada di sudut kiri sofa, atau tepatnya dibelakang bantal.
Asal-usul gambar tidak jelas, tapi mungkin saja ini hanyalah perbuatan iseng sesorang yang memfoto dirinya bersembunyi di balik bantal, atau sebuah gambar yang dibuat menggunakan Photoshop.
*ps : eeiiiii....ye ye je baca ....ingatkan setan betul.....tapi seram gak ehhh wajah yg tersembunyi tuh..huhuuu

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.