Imej Nik Aziz sama Ayah Pin?????

By
Advertisement
klik link ini untuk berkenalan dengan farhana

Apa pendapat anda apabila ada orang mengatakan bahawa "Imej Mursyidul Am PAS, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat boleh disamakan dengan pengamal ajaran sesat, Ayah Pin kerana menjadikan agama sebagai alat untuk menguasai pemikiran pengikutnya - Pengarah Kebangsaan Jaringan Melayu Malaysia(JMM)" - petikan dari Akhbar Mingguan Malaysia, Ahad 6 Mac.

ada tindik kat idung...tapi tak clearlah....emmm ni sapa yg ikut ayah pin niiii??
minta maaf cepat!!!! klik sini

Perempuan niiiii.....ada akal ke tidak....iman??? Tak baik mengata orang...mengutuk orang...tapi rasa geram dan sakit hati bila orang  sewenang2 menyamakan seorang yg tinggi ilmu agama dengan 
pengamal ajaran sesat...
baca lagi komen2 di sini:~~~

2 comments:

Anonymous said...

iskk2 tanpa segan silu yee minah ni nak mnyamakan ayah pin yg sesat 2 dgn TGNAA(Tuan Guru Nik Abdul Aziz)...
weiii minah bertaubatlahh

aiyang said...

itu namanya sengalllllll....huhhh

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.