Selamba je wanita ni curi makanan di buffet untuk beri anak makan dan ceritakan pula di facebook

By
Advertisement


Biar benar kakak ni..sampai macam ni sekali perlakuannya..makanan
curi nak diberikan kepada anaknya....fikir-fikirkanlah kalau nak lakukan sesuatu...






A STOMPer was appalled to see a Facebook posting made by a woman, who bragged about stealing food from a buffet at a restaurant for her kids at home.

Said the STOMPer:

"I saw these photos online plus the caption saying that she took food from the buffet at Sakura restaurant for her kids at home.

"What kind of mother is she? She goes out and enjoyed the food. But she steals food for her kids?

"As you can see she has the money but why must she do that? Plus she's lucky the staff at the restaurant did not notice what she was doing.

"Come on lah, Singaporeans.

"You willing to dine but not pay more for your kids?. Tsk tsk.

"And she proudly posts her deeds on facebook for all to see.

"I think this woman is too much."


Read more: http://www.borakkosong.com


✿*~ terima kasih kerana membaca entri ini ~*✿

2 comments:

RULZA said...

taktau nak cakap eh...buffet tu kita leh amik tanpa had..agaknya dia amikle bwak balik yang dia dah amik tu..seludup boh lam beg then bawak balik kat anak2..huhu...

RULZA said...

tapi banyak gila dia bawa balik..huhu

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.