fuhhh..... artis nih memang mulut busuk!

By
Advertisement


aku tak suka betul dengan orang yang suka mencarut.
sejak zaman sekolah sampai la aku tua nih aku cukup geli la dengar orang sebut benda2 carut nih.
aku pun heran.... kenapa ehhh ada orang asal terkejut keluau perkataan carut.... bersenda gurau pun keluar perkataan carut.... bila marah lagiiii laaaa kan....
aku kalau terkejut biasanya sebut .....opocot setan gondol kau ..... tu tak carut kan...kan... heeee~~~
tutup cerita pasal aku.

ni haaa..... nak citer pasal artis nih.... yang hot dari semalam..... bukan nak aibkan dia.... tapi nak jadikan pengajaran pada yang lain-lain... kalau anda tu seseorang yang dikenali maka silalah jaga adab dan tatasusila dan tatabahasa juga.....
kalau kau tu mamat sapu sampah tak pe lah ko nak tweet ayat 'busuk' cam tuh.... sebab ada orang kesah???
tapi sebab ko mamat sepah...... walaupun aku tak minat kat ko tapi maaflah ko jadi bahan aku hari nih.
Nak tau lebih lanjut apa citer mamat nih SILA BACA SINI.

elok la dia dah tutup akaun semua tu.... ni la contoh artis yang tak layak dijadikan idola.... dah la dengan perempuan pun tunjuk samseng.... haishhh.

nape ekkk aku tak suka mamat nih.....
oooo baru ingat..... sebab masa kawan dengan mamat ni la si Fida tu (kenal ke) bergambau tak tutup kepala dgn sempurna. Cisss.... lelaki hampeh!
lagi satu..... kureng rupa paras.
oppsss.... cukup! cukup!!!!!


ps: yang aku pelik.... ada manusia dia datang blog orang pastu merempan-rempan tak tentu pasal.... walhal n3 tu bukan citer pasal dia. Jiwa sakit!

✿*~ dah baca n3 tekan 'like' yeaa... ~*✿

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.